Kerrostalo · 109 500 €

Nuijatie 5 01650 Vantaa

50,0 m2, 2 huonetta

Valoisa ja selkeäpohjainen kolmannen kerroksen kaksio etsii uutta omistajaa! Sopii loistavasti esimerkiksi ensiasunnoksi tai sijoitukseen. Makuuhuone on reilun kokoinen ja säilytystilaa löytyy koko makuuhuoneen levyisestä kaapistosta. Ikkunat ovat rauhalliselle sisäpihan puolelle.

Taloyhtiössä on meneillään linjasaneerauksen suunnitteluvaihe, toteutus aloitetaan tänä vuonna. Hanke toteutetaan perinteisellä menetelmällä, samalla uusitaan sähkönousut sekä tietoliikenneyhteydet, kylpyhuoneet uusitaan myös. Alustavan suunnitelman mukaan kustannus tulee olemaan noin 1 100 €/m2.

Asunto on tällä hetkellä vuokrattu ja vuokratuotto on 6,9%. Irtisanomisaika on 6kk eli itse pääset asumaan viimeistään silloin ja vuokratuotto maksetaan luonnollisesti tältä ajalta uudelle omistajalle.

Rajatorpan alue on hyvin rauhallista ja kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Talon vieressä on bussipysäkki, josta Myyrmäen juna-asemalle pääsee muutamassa minuutissa, alue kuuluu B-vyöhykkeeseen. Vihdintien bussipysäkille kävelee pari minuuttia ja Myyrmäen asemalle on noin 2 km matkaa. Lidl löytyy miltei toiselta puolelta tietä ja lähellä on myös Alepa. Päiväkoteja on useita alle viiden minuutin kävelymatkan päässä, samoin Rajatorpan koulu.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Varaa oma esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.