Omakotitalo · 174 000 €

Neitsytmäentie 8 10440 Raasepori

125,0 m2, 4 huonetta

Ihastuttava omakotitalo luonnonhelmassa ja rauhassa.
Iso vihreä pihapiiri omenapuineen ja kasvimaineen houkuttelee viherpeukalon puuhastelemaan.
Omassa kasvihuoneessa kasvatat satoa pitkälle syksyyn.

1954 rakennettu talo on kokonaisuudessaan remontoitu vuosina 2017-2018 ja on täysin muuttovalmis ilman isompia remonttihuolia. Hyvin hoidettu, 3110 m2 oma tontti. Alue on asemakaava-aluetta ja tontille on mahdollista rakentaa kaavamääräysten mukaisesti maisemaan sopiva talo. Rakennusoikeutta on jäljellä noin 300 k-m2.

Sisääntulokerroksessa sijaitsee keittiö, olohuone, kylpyhuone sekä yksi makuuhuone. Makuuhuoneessa on takka ja olohuoneessa takkavaraus (vanha takka purettu pois). Yläkerrasta löytyy toinen makuuhuone sekä tilava aula, johon mahtuu mukavasti esim. työpiste. Aulassa on alkuperäinen ja idyllinen vanha Fiskarsin puuhella. Yläkerrasta löytyy myös erillinen wc sekä kaksi vaatekomeroa. Kellarikerroksessa sijaitsee puulämmitteinen sauna ja kylpyhuone sekä runsaasti varastotilaa ja autotalli. Pienellä remontilla sinne saa tehtyä kodinhoitotilan tai oleskeluhuoneen.
Olohuoneeseen on asennettu ilmalämpöpumppu, joka pitää lämmityskustannukset maltillisena. Öljykattila, viemäri- ja käyttövesiputket, sähköt ja ikkunat ovat uusittu, sekä salaojat rakennettu. Kaikki sisäpinnat, lukuunottamatta portaikkoa yläkertaan, ovat myös täysin uusittu.

Pihapiiristä löytyy myös erillinen vanha saunarakennus, joka on niinikään remontoitu ja sinne on tehty makuu/olohuone. Siellä majoitat mukavasti vierailijat tai teet siitä vaikka perheen nuorisolle oman rauhallisen oleskelutilan.

Lähialueelta löytyy kaksikin eri golfkenttää sekä talvisin laskettelurinne. Sieni- ja marjametsään pääset suoraan omalta takapihalta.
Tämä kokonaisuus on nähtävä paikanpäällä, tule ja ihastu!

Kohteeseen järjestetään vain yksityisesittelyitä, soita ja sovi oma esittelyaikasi:
Heidi Steinmetz
040 519 8668
heidi.steinmetz@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.