Erillistalo · 349 000 €

Murtopakantie 1b 01730 Vantaa

182,0 m2, 4 huonetta

Upean moderniksi remontoitu erillistalo arvostetulta ja rauhalliselta alueelta vapautumassa! Koti on yhdessä tasossa, avara ja valoisa. Kolme erillistä makuuhuonetta ja olohuone, josta aukeaa näkymä aulan läpi keittiöön saakka sekä suojaisalle sisäpihalle. Takkahuone on omassa rauhassa, josta kulku saunaosastolle ja kodinhoitohuoneeseen. Lisäksi erillinen rakennus, missä on loistavasti säilytystilaa. Taloon on asennettu ekologinen maalämpö, joka pitää lämmityskulut pieninä. Piha on iso ja osittain aidattu, kolmelle autolle löytyy paikka.

Tämä koti on As Oy muotoinen eli varainsiirtovero on vain 2%! Jokainen kuitenkin huolehtii täysin omaan asuntoon kohdistuvista kuluista ja remonteista eli asut kuin omakotitalossa. Asumiskulut ovat hyvin maltilliset, kokonaiskulut kuukaudessa ovat noin 250 €/kk sisältäen myös lämmityksen ja veden.

Alue on erittäin rauhallinen ja lapsiperheiden suosiossa. Päiväkoti ja ala-aste sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä ja tie on turvallinen lapsille kulkea. Kivistön juna-asemalle on reilun kahden kilometrin matka, Martinlaakson ja Jumbon palvelut ovat lähistöllä, lentokentälle ajaa kymmenessä minuutissa.

Olohuoneesta ja takkahuoneesta virtuaalistailatut kuvat.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Tiedustelut ja yhteydenotot: Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi tai Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.