Paritalo · 353 000 €

Murrokkotie 6 A 01730 Vantaa

98,0 m2, 4 huonetta

Onko unelmiesi koti uutta vastaava, moderni koti päättyvän tien päässä? Saatoit juuri löytää etsimäsi!

Tämä talo tarjoaa uudelle omistajalleen kaikkea tätä ja enemmänkin! Eteiseen astuttaessa edessäsi aukeaa tilava olohuone sekä avokeittiö. Keittiön kalustesuunnittelu on tehty järkevästi, mm. huuhtelupiste on heti astianpesukoneen vieressä, kaapeista löytyy hyvin säilytystilaa ja erillisessä saarekkeessa sijaitsevan lieden molemmin puolin on laskutilaa sekä lisää säilytystilaa.

Ensimmäisenä sisälle astuttuasi katseesi kiinnittyy kuitenkin melko varmasti korkeisiin ikkunoihin, joista on avaran vehreät näkymät omalle takapihalle. Alakerrassa on myös kylpyhuone sekä oivallisesti sijoiteltu kodinhoitohuone, josta on oma käynti suoraan ulos! Kodinhoitohuoneessa on laskutaso, huutelupiste, hyvin kaappi- ja säilytystilaa sekä laattalattia ja lattiakaivo.

Yläkerrassa sijaitsee kolme makuuhuonetta sekä isompi, tunnelmallinen kylpyhuone, jonka yhteydessä on upea, vain muutaman kerran käytetty sauna! Kahdesta makuuhuoneesta käynti koko yläkerran levyiselle puolilasitetulle parvekkeelle ja kolmannessa makuuhuoneessa ihastuttavana yksityiskohtana oma ranskalainen parveke!

Asunnon käytössä on tämän lisäksi ulkovarasto sekä kaksi autopaikkaa (mahdollisuus myös autokatospaikkaan, lisätiedot välittäjältä!). Lähistöltä löytyy mm. Kanniston koulu, päiväkoteja, urheilupuisto, upeat vehreät ulkoilumaastot ja n. 20 minuutin kävelymatkan päässä Kivistön junaseisake.

Tämä kiinteistö on hallinnanjakosopimuksella jaettu. Asukkaat vastaavat omista kuluistaan. Asuminen rinnastuu siis omakotitaloasumiseen ja mikäpä on täällä olla ja oleskella, nimittäin moderni poistoilmalämpöpumppu ja kaikissa tiloissa kiertävä vesikiertoinen lattialämmitys pitävät huolen, että ylläpitokustannukset ovat enemmän kuin maltilliset! Lämmityskulut (sis. käyttösähkön) ovat vain n. 80€/kk! Poistoilmalämpöpumppu kilpailee hyötysuhteeltaan maalämmön kanssa ja tämä näkyy erittäin edullisissa ylläpitokustannuksissa! Uuden talon ihanuudet, remonttihuolettomuus ja erittäin huokeat ylläpitokulut tekevät tästä lyömättömän yhdistelmän – mutta vain yhdelle onnekkaalle Ostajalle!

Tämä näyttävä koti vapautuu joustavasti ja voi olla juuri teidän! Siispä tervetuloa tutustumaan yleisesittelyyn tai ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.