Kerrostalo · 619 000 €

Mechelininkatu 21 00100 Helsinki

85,0 m2, 3 huonetta

Tunnelmallinen kaupunkikoti Etu-Töölön paraatipaikalta. Tämä 4. kerroksen unelma-asunto on remontoitu alkuperäisiä ratkaisuja kunnioittaen. Lopputuloksena on täydellinen yhdistelmä vanhan talon tunnelmaa modernilla vivahteella.

Huoneistossa on loistava pohjaratkaisu. Tyylikkäässä ja käytännöllisessä Kvik-keittiössä on seinän korkeudelta kaappitilaa ja tilan jakava saareke. Valoisassa olohuoneessa on upea kalaruotoparkettilattia ja muissa asuintiloissa kotoisa lankku. Kodissa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta (vain toisessa suihku, kummassakin lattiakaivo) ja poikkeuksellisen paljon säilytystilaa. Huoneistoon on kaksi ylimääräistä sisäänkäyntiä: ensimmäinen toiseen makuuhuoneeseen / työtilaan ja toinen varastoon, joka toimii erinomaisesti esim. lastenvaunun säilytyspaikkana. Asuinrakennukseen on jo tehty putkiremontti vuosina 1995 ja 2017. Viimeksi mainitun yhteydessä tehtiin asunnon keittiö- ja asuintilojen pintaremontti.

Hyvin hoidetun taloyhtiön vuokratulot olivat viime vuonna 33 900 € ja hoitovastike on kohtuullinen 3,70 €/m2/kk. Säilytystilaa on myös yhtiön tiloissa runsaasti. Kellari- ja ullakkovarastot sijaitsevat huoneiston kanssa samassa rapussa. Avaran ja viihtyisän sisäpihan lisäksi erityismaininnan ansaitsee autoilevan kaupunkilaisen unelma: kodin alla sijaitseva autohalli sekä sisäpihan autopaikat, joita voi vuokrata taloyhtiöltä.

Koti sijaitsee Helsingin arvostetuimmassa Etu-Töölön kaupunginosassa. Lähellä kaikki tarvittavat palvelut, tunnelmalliset kivijalkaliikkeet ja ravintolat, loistavat liikenneyhteydet sekä erinomaiset ulkoilumahdollisuudet.

Kohteeseen järjestetään yksityisesittelyjä. Myynti, tiedot ja yksityisesittelyt:
Pauli Paunonen
LKV, LVV
050 572 8187
pauli.paunonen@redlkv.fi
www.paulipaunonen.com

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.