Rivitalo · 210 000 €

Mäntysalontie 1 01820 Nurmijärvi

100,0 m2, 4 huonetta

Heti vapaa, tilava ja valoisa rivitaloyhtiön helmi huippupaikalla lähellä Klaukkalan keskustan palveluita!
Tämän hulppean hieno pohjaratkaisu soveltuu mainiosti isommallekin perheelle tai vaikka vain yhden tai kahdenkin hengen tarpeisiin.

Asunnon alakerrassa on olohuoneeseen osittain avautuva keittiö, josta löytyy kotikokkien riemuksi hyvin laskutilaa. Olohuone on puolestaan valoisa ja käsittää näyttävän, korkean tilan! Alakerrassa on lisäksi yksi makuuhuone, erillinen wc sekä kodinhoitohuone. Alakerrasta on käynti kauttaaltaan aidatulle takapihalle, missä voi huoletta nautiskella olosta, pomppia trampoliinilla tai grillata illallisherkut! Yläkerrassa puolestaan on lisäksi kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, sauna, takka + aula sekä parveke. Säilytystilaa löytyy hyvin asunnon kaapistojen, kodinhoitohuoneen kaappien sekä kahden ulkovaraston muodossa.

Yhtiö sijaitsee omalla tontilla ja hoitovastike on erittäin huokea, vain 2,20 €/m2! Asunnon käyttöön kuuluu myös autokatospaikka, joskin lähialueen kulkuyhteydet ovat mainiot ja mm. 100 metrin päästä bussipysäkiltä on suora bussiyhteys Helsinkiin! Lisäksi läheltä löytyvät niin koulut ja päiväkodit kuin päivittäistavarapalvelut ja Klaukkalan keskustan kattavat palvelut sijaitsevat muutaman kilometrin päässä!

Ulkoilevalle ja harrastavalle perheelle mitä mainioin sijainti: lukuisia harrastemahdollisuuksia lähialueella sekä mainiot ulkoilumaastot heti vieressä!

Kiinnostuitko? Tervetuloa tutustumaan yleisesittelyyn tai ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Lisätiedot ja esittelykyselyt: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808, tommi.nasiaho@redlkv.fi. Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja kysy maksuton välitystarjous! Service also in english.

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.