Omakotitalo · 598 000 €

Mäenalus 24 00730 Helsinki

124,0 m2, 5 huonetta

Korkeaa laatua ja kustannustehokkaita ratkaisuja – tervetuloa Lammi-kivitaloon Tapanilassa.

Tämä vuonna 2014 valmistunut omakotitalo on upea ja erinomaisilla yksityiskohdilla viimeistelty kokonaisuus. Erityismaininnan ansaitsee energiatehokkuus: kivitalo sitoo hyvin lämpöä ja ilma-vesilämpöpumpulla toimiva vesikiertoinen lattialämmitys tuottaa huomattavat säästöt verrattuna perinteisiin lämmitysmuotoihin. Lämmityskustannus on nykyisellä omistajalla ollut vain hieman yli 100 €/kk!

Kaksikerroksisen asuintalon tyylikkäässä keittiössä on paljon kaappi- ja työtilaa sekä fiksusti tilan jakava saareke. Kylpyhuoneet ja wc:t kummassakin kerroksessa helpottavat arkea. Useita ensiluokkaisia ajanviettopaikkoja: etupihan suojaisa terassi, toisen kerroksen viihtyisä parveke sekä takapihan kulmauksen terassi. Asuinviihtyvyyden kruunaavat tunnelmallinen takkahuone, näyttävä saunaosasto ja rentouttava poreallas.

Tontilla on autotalli ja -katos ja pihalle mahtuu kolmas auto tarpeen vaatiessa. Kodin näkymät ovat asuinrakennuksen etupihalle pohjoiseen ja asuinrakennuksen takapihalle etelään.

Tapanila on Helsingin suosituin kylä kätevästi radan varressa. Heti kodin tuntumassa on Tapanilan Urheilukeskus / Tapanilan Erä lukuisine urheilumahdollisuuksineen. Lähistöllä ovat muutkin alueen peruspalvelut, kuten Tapanilan kirjasto, lähikauppa Alepa, ravintola Chinaman, useat päiväkodit ja koulut sekä sujuva julkinen liikenne bussi- ja junayhteyksineen.

Kohteeseen järjestetään ainoastaan yksityisesittelyjä kyselyiden mukaan. Tarkemmat tiedot ja esittelyjen sopiminen:
Pauli Paunonen
LKV, LVV
050 572 8187
pauli.paunonen@redlkv.fi
www.paulipaunonen.com

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.