Kerrostalo · 239 000 €

Lummetie 9 01300 Vantaa

69,0 m2, 3 huonetta

Remontoitu päätyhuoneisto omalla tontilla Tikkurilan palvelujen äärestä vapautumassa! Asunto on pintaremontoitu vuonna 2019 harmonisen vaaleilla sävyillä ja pohjaratkaisu on selkeä. Neliöt on käytetty hyvin hyödyksi ja asunnosta löytyy kaikki tarpeellinen. Säilytystilaa on mukavasti eteisessä sekä makuuhuoneessa, erillinen wc tuo käytännöllisyyttä arkeen. Keittiö on uusittu vuonna 2011 ja sinne mahtuu hyvin isompikin ruokailuryhmä, kylpyhuoneet uusittiin taloyhtiön toimesta vuonna 2015. Olohuoneen ja makuuhuoneen välinen seinä on poistettu ja tilalle on asennettu tyylikäs ja laadukas Lasitehtaan liukuovijärjestelmä, tämä tuo avaruutta olohuoneeseen ja pimennysverhojen avulla makuuhuoneesta saa rauhallisen oman tilan. Asunnosta on ikkunat kolmeen suuntaan: parvekkeelta länteen Orvokkitien suuntaan, jonka läpiajoliikenne on estetty, keittiöstä pohjoiseen vehreään ja rauhalliseen Kämmekkäpuistoon ja saunasta löytyy vielä ikkuna sisäpihan puolelle. Seinänaapureita ei ole kuin yksi ja alapuolelta löytyy taloyhtiön häkkivarastot eli tämän rauhallisempaa sijaintia asunnolle saa etsiä.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja talouspuoli on vakaa. Isoista remonteista on tehty vuonna 2018 katon, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen sekä parvekkeiden peruskorjaus. Suunnitteilla on ainoastaan kellaritilojen maalaus ja lukituksen uusiminen.

Sijainti on loistava! Tikkurilan runsaat palvelut ovat aivan vieressä, juna-asemalle kävelee muutamassa minuutissa. Siltikin paikka on rauhallinen, keskustan hälinä jää sopivasti hieman sivuun. Toiselta puolelta löytyy kattavat urheilumahdollisuudet jää- ja palloiluhalleineen, luonnon helmaan pääsee nopeasti kävelemään esim. Vantaanjoen varteen.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Varaa oma esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi tai Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.