Kerrostalo · 125 000 €

Linnoituskuja 1 01280 Vantaa

49,0 m2, 2 huonetta

Tämä heti vapaa, parvekkeellinen kaksio avokeittiöratkaisulla voi nyt olla sinun tai teidän seuraava kotinne! Mainio pohjaratkaisu, joka tuntuu neliöitään suuremmalta: Heti eteiseen astuttaessa ihastut ihanan tilavaan eteisaulaan, johon on mahdollista halutessasi toteuttaa enemmänkin säilytystilaa, tai tehdä tästä tunnelmallinen kotiinsaapumistila, oman pienen kenkäpenkin kera!

Vastaiselta seinältä on käynti tilavaan makuuhuoneeseen. Saat tänne leveänkin sängyn yöpöytineen mahtumaan vielä mainiosti. Kylpyhuone puolestaan on nätisti kunnostettu spottivaloin ja tilaa on halutessasi vaikkapa pesutornillekin. Jalallinen amme tarjoaa levähdyshetken arjen keskellä, mutta on myös mahdollista helposti kuljettaa pois, mikäli amme ei ole sinulle mieluisa asia.

Keittiö aukeaa suoraan oleskelutilaan, ja tähän yhteyteen on helppo toteuttaa ruokailutila sekä asetella sohvaryhmät siten, että kodin sosiaalinen keskus on viihtyisä kaikille! Keittiön ja olohuoneen väliin on mahdollista rakentaa pieni saareke, mikäli lisälaskutilalle ilmenee tarvetta.

Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Parveke on miellyttävän syvä mittasuhteiltaan, mikä mahdollistaa esim. pienen sohvaryhmän tai pöydän ja tuolien kalustamisen parvekkeelle. Täällä voi oleskella omasta kodistaan nautiskellen tai kukaties kattaa romanttisen kynttilänvaloillallisen!

Lähistöltä löytyy ruokakauppa, koulut sekä useampia päiväkoteja, joista lähin on tämän samaisen taloyhtiön toisessa päässä. Liikuntamaastot ovat mitä mainioimmat, kulkuyhteyksiä unohtamatta: Läheltä kulkee useita busseja ja metrollekin on vain reipas 10 minuutin kävelymatka!

Tervetuloa tutustumaan yleisesittelyyn tai ole nopea ja ota yhteyttä ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808, tai s-posti: tommi.nasiaho@redlkv.fi *** Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja pyydä veloituksetta välitystarjoukseni juuri teidän kodillenne räätälöitynä!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.