Kerrostalo · 257 000 €

Lincolninaukio 1 01700 Vantaa

62,0 m2, 3 huonetta

Huoletonta ja huokeahintaista asumista uudenkarheassa yhtiössä, omalla tontilla? Nyt tärppäsi! Tämä valoisa ja kaunis koti etsii uutta omistajaa! Modernien mukavuuksien taloyhtiö (rv. 2018), houkuttelee puoleensa ja mm. esteetön kulkeminenkin on huomioitu tässä hissitalossa mainiosti!

Heti sisään astuttaessa katse ohjautuu olohuoneen myötäiselle seinustalle sekä avariin ikkunoihin. Olohuoneesta on käynti erittäin tilavalle omalle lasitetulle terassiparvekkeelle, mistä on käynti myös ulos pääasiassa lounaaseen suuntautuvalle takapihalle. Täällä kelpaa vaikka rauhoittua kesäiltana auringonlaskun äärellä ja katsella edessä vehreänä siintävää puistoa!

Asunnon kylpyhuone on tilava ja oivasti suunniteltuun tilaan mahtuu mainiosti pesutornikin! Lattia on antrasiitin harmaa kaakeli ja seinät sävyltään vaalean marmorin lämpöiset.

Pohjaratkaisu on neliömäärään nähtynä erittäin toimiva ja avokeittiö toimii mainiosti kodin keskuksena, niin omassa arjessa kuin vieraita kestitettäesskin! Keittiöstä löytyy hyvin laskutila ja erillinen saareke, josta löytyy hyvin lisäsäilytystilaa. Keittiön ja olohuoneen sivustalla sijaitsee kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, joista molempien yhteydessä on kerrankin hyvin kaappitilaa! Hoitovastike on vain 217,00 €/kk eikä isoja remonttihuolia ole näköpiirissä! Yhtiön tiloista löytyy tilavat ulkoiluvälinevarastot ja mm. postipakettiautomaatti. Tämä taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla.

Asunnon ostajalle on mahdollisuus ostaa asunnon oston yhteydessä oma autopaikka, á 13 000 euroa.

Ulkoilijalle lähistöllä kerrassan oivalliset mahdollisuudet! Keimolanmäki on kävelymatkan päässä Kivistön juna-asemasta ja kasvavasta kaupunkikeskuksesta. Lisäksi Kivistön kauppakeskuksen ensimmäinen vaihe on määrä valmistua 2022 lopulla. Kauppakeskukseen tulee mm. Lidl, K-Citymarket ja S-Market. Osalla päivittäistavarakaupoista on varattu alustavissa suunnitelmissa mahdollisuus laajentua hypermarketeiksi.

Tämä kokonaisuus on ehdottomasti näkemisen arvoinen! Ihastumisvaroitus! Teemme tällä hetkellä vain yksityisesittelyitä asuntoihin. Ole hyvä ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808, tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english.

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.