Kerrostalo · 239 000 €

Limonadikuja 8 00390 Helsinki

54,0 m2, 2 huonetta

Erinomainen vuonna 2013 valmistunut asunto. Tässä 2. kerroksen huoneistossa on kaikki mitä kaksiolta voi toivoa: järkevä pohjaratkaisu, tasokkaat rakennusmateriaalit ja keskeinen, mutta suojaisa sijainti. Koti sijaitsee kattavien palveluiden vieressä, mutta samalla omassa rauhassaan uudisrakennuskeskittymän suojassa.

Kodin keittiössä on sopivasti kaappi- ja työtilaa. Olohuoneen isot ikkunat tekevät päätilasta poikkeuksellisen valoisan. Olohuoneesta pääsee lasitetulle parvekkeelle sisäpihan rauhaan. Kodissa on tilava kylpyhuone sekä ikkunallinen sauna. Koti vapautuu sopimuksen mukaan.

Yhtiön tulevat remontit ovat lähinnä tarkastuksia ja huoltotoimenpiteitä, eikä tähän uudehkoon asuinrakennukseen ole tiedossa merkittäviä remontteja. Toisin sanoen edessä on huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin.

Asuinrakennus sijaitsee vuokratontilla, mutta asia on otettu huomioon kohteen hinnoittelussa. Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin, joten yllättäviä vuokrankorotuksia ei ole tiedossa. Tonttiosuuden lunastus on mahdollista kerran vuodessa. Lunastushinta on sidottu ajankohdan elinkustannusindeksiin, mutta suuntaa-antavaksi tiedoksi: vuonna 2016 lunastushinta oli noin 602 €/m2.

Konala on rauhallinen alue erinomaisella palvelutarjonnalla. Koti sijaitsee Konalan uudemmalla puoliskolla, aivan kauppakeskus Ristikon tuntumassa. Lähistöltä löytyy peruspalveluiden lisäksi erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Kodista on sujuva yhteys Helsingin keskustaan bussilla ja junalla (Pitäjänmäen tai Malminkartanon asemalta). Omalla autolla Helsingin keskustaan ajaa noin 25 minuutissa.

Kohteeseen järjestetään pääasiassa yksityisesittelyjä. Varaa oma yksityisesittely tai kysy tarkempia tietoja kohteesta:
Pauli Paunonen
LKV, LVV
050 572 8187
pauli.paunonen@redlkv.fi
www.paulipaunonen.com

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.