Kerrostalo · 120 000 €

Lehmipolku 2 01360 Vantaa

59,0 m2, 2 huonetta

Pysäyttävän upeasti remontoitu läpitalon huoneisto!

Myynnissä läpitalon iso kaksio, jonka tehdyt remontit hakevat vertaistaan. Asuintilojen pintaremontti sekä keittiön uusiminen on tehty huoneistoon aiemman omistajan aikana v. 2013. Kodissa on tilavat huoneet ja isot ikkunat, jotka tuovat asuntoon reilusti luonnonvaloa. Olohuoneesta pääsee kodin lasitetulle etelä- / lounasparvekkeelle. Kaikissa asuintiloissa on vaaleanharmaa yhtenäinen laminaattilattia. Keittiön kaapistojen lisäksi makuuhuoneessa ja eteisessä on tilavat liukuovelliset kaapistot. Kylpyhuone jatkaa kodin tyylikästä linjaa. Kylpyhuoneessa on arkea piristävä ammeratkaisu.

Asuinrakennukseen on tehty tasaisin väliajoin remontteja, joista viimeisimpinä suurempina ikkunoiden ja parvekeovien uusinta v. 2016 ja kattoremontti v. 2012. Asuinrakennuksessa ei ole hissiä.

Koti sijaitsee rauhallisemmalla Havukosken puolella, kuitenkin lyhyen matkan päässä Koivukylän asemasta ja palveluista. Koivukylän asemalta pääsee kätevästi junalla Helsingin keskustaan. Kodista on myös useita bussiyhteyksiä.

Tervetuloa tutustumaan!

Kohteeseen järjestetään ainoastaan yksityisesittelyjä. Yhteydenotot ja esittelypyynnöt:
Pauli Paunonen
LKV, LVV
050 572 8187
pauli.paunonen@redlkv.fi
www.paulipaunonen.com

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.