Omakotitalo · 298 000 €

Lauri Viljasen kuja 10 03300 Vihti

166,0 m2, 5 huonetta

Vuonna 2008 valmistunut tilava ja valoisa omakotitalo luonnon välittömässä läheisyydessä päättyvän tien päässä. Arkkitehdin suunnittelema ja useita tarkasti harkittuja yksityiskohtia sisältävä talo missä riittää tilaa vaikka suuremmallekin perheelle!

Palvelut ovat vieressä mm. koulut, päiväkodit ja kauppa sijaitsevat aivan lähellä.

Ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla, omalta pihalta pääsee kävelemällä vaikka Nuuksion kansallispuistoon. Lähiliikuntapaikat löytyvät kiven heiton päästä kuten frisbeegolfrata ja uimaranta minkä kruunaa kyläyhdistyksen juuri rakentama rantasauna.

Pihaan ajettaessa autot saa mukavasti säältä suojaan kahden auton autokatokseen. Sisään tultaessa aukeaa tilava eteinen, joka on varustettu hyvillä säilytystiloilla mm. liukuovikaapistolla. Heti oikealta löytyy kodinhoitohuone mistä löytyy mm. ”kurasuihku”, siellä on helppo pestä pihaleikeissä likaantuneet kengät ja kurahaalarit tai vaikka lenkillä sotkeutuneet tassut. Eteisen vasemmalla puolella on kaksi tilavaa makuuhuonetta, joita erottaa toisistaan vaatehuone ja WC. Eteisen käytävän päästä on suora yhteys ulos koko talon pituiselle tilavalle terassille. Oikealla puolella aukeaa upea ja tilava olohuone sekä ruokailutila. Seinään upotettu iso akvaario on ehdoton katseen vangitsija ja mahdollista sisällyttää kauppaan. Olohuoneen ja ruokailutilan vieressä avautuu tyylikäs avokeittiö.

Juuri vaihdetulla ilma-vesilämpöpumpulla sekä suurella varaavalla takalla lämmityskustannukset pysyvät kohtuullisina kovimmillakin pakkasilla. Tyylikkäällä ja modernilla tyylillä rakennettu kylpyhuone on varustettu kahdella suihkulla, sekä kylpyammeella ja tilavassa saunassa on mukava rentoutua vaikka koko perheen voimin.

Yläkerrasta löytyy kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on parvi. Toisen makuuhuoneen vieressä on vaatehuone ja parvien välissä vintti missä mukavasti säilytystilaa. Yläkerrasta löytyy myös suihku ja WC.”

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Varaa oma esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi tai Timo Pennanen, p. 0400 380 811 ja timo.pennanen@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.