Omakotitalo · 690 000 €

Lapinkylän rantatie 47 02520 Kirkkonummi

235,0 m2, 5 huonetta

Järven rannalla, päättyvän tien päässä vapautumassa kaikin puolin aivan upea kokonaisuus! Mahdollisuus ostaa myös viereinen tyhjä tontti.

Tällaista ei tule vastaan kovin usein. Paikka itsessään on hyvin poikkeuksellinen, omaa rantaviivaa on noin 46 metriä ja saat viettää aikaa luonnon rauhassa mahtavien puitteiden äärellä. Silti matkaa Helsingin keskustaan on alle puoli tuntia. Ilta-aurinko laskee järven taakse joten pääset nauttimaan aurinkoisista kesäilloista isolla terassilla rauhallisessa järvimaisemassa. Talon lisäksi tontilla on erillisiä rakennuksia useita; pihakeittiö, joka on tällä hetkellä kuntosalina sekä vuonna 2000 rakennettu autotallirakennus, jossa on yksi lämmin talli ja kaksi kylmää. Tallien yläpuolella on lämmintä oleskelutilaa, joka sopii esimerkiksi yritystoimintaa varten tai vierashuoneeksi.

Talo itsessään on täysin peruskorjattu ja laajennettu vuonna 1994, jolloin jäljelle jäi vain osa perustuksista ja ulkoseinää. Tämän jälkeenkin taloa on remontoitu merkittävästi; kellari on täysin peruskorjattu eli myös sauna ja kylpyhuone on tehty, ulkoseinien puurungot on uusittu sekä yläkerran kylpyhuone remontoitiin, nämä kaikki vuonna 2010. Kiinteistö liitettiin kunnan viemäriverkostoon vuonna 2015 ja samalla uusittiin vesiputket ja lisättiin valokuitu. Kuntotarkastusraportti saatavilla välittäjältä.

Harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet ovat rajattomat. Talvella voit hiihtää ja luistella järven jäällä, ajaa mönkijällä ja kesällä kalastaa, hevostallit löytyvät läheltä. Kyläkaupalle on noin 2 kilometriä matkaa, Veikkolan keskustaan noin 7 km.

Mahdollisuus ostaa viereinen tyhjä tontti, jossa on rakennusoikeutta 400 m2 (asuinrakennus), 100 m2 (talousrakennus) ja 30 m2 (sauna) hintaan 250 000 euroa. Tonttia ei myydä erikseen. Tässä talossa rakennusoikeutta on jäljellä 165 m2 + 30 m2 (sauna).

Tiedustelut ja yhteydenotot: Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 tai noora.ruippo@redlkv.fi sekä Tomi Ruippo, p. 044 296 2029 tai tomi.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.