Rivitalo · 285 000 €

Lampikuja 1 01710 Vantaa

136,0 m2, 4 huonetta

Päättyvän tien päässä sijaitseva isommankin perheen rivitalokoti järvimaisemalla vapautumassa! Tässä kodissa on valtavasti säilytystilaa: alakerrassa kaksi vaatehuonetta, yläkerran makuuhuoneissa tilavat kaapistot. Asunnossa on neljä hyvän kokoista makuuhuonetta: alakerrassa kaksi, joista toisen yhteydessä on vaatehuone. Toisesta huoneesta on käynti järvelle suuntautuvalle pihalle, jossa voit kesäisin grillailla ja nauttia auringosta koko päivän. Alhaalta löytyy myös saunaosasto sekä varasto, joka toimii tarvittaessa myös pienenä makuuhuoneena. Ylhäällä on kaksi makuuhuonetta, joista on näkymä sisäpihan puolelle. Yläkerran erillisestä wc:stä löytyy myös suihku helpottamaan arkea. Oleskelutilan ja keittiön isot ikkunat avautuvat järven suuntaan ja valoa tulvii asuntoon koko päivän.

Talon takaa alkaa luonnonsuojelumetsä ja mahtavat ulkoilualueet. Lammaslammen ympäristö on erittäin kaunis ja luonto on lähellä. Lenkkeilymaastot ja urheilumahdollisuudet ovat loputtomat. Päiväkoteja on alueella useita ja koulut ovat kävelyetäisyydellä, Pähkinärinteen alakoulu ja Hämeenkylän yläkoulu ovat lähimmät. Pähkinärinteen ostarilta löytyy kauppa, apteekki, ärrä ja ravintoloita. Kulkuyhteydet ovat hyvät joka suuntaan, Myyrmäen palvelut ovat 10 minuutin ajomatkan päässä, valtaväylät kulkevat lähistöllä ja Helsinkiin ajaa vartissa, myös julkinen liikenne toimii hyvin.

Sähkö maksetaan taloyhtiölle ennakkona ja se tasataan kulutuksen mukaan. Tälle asunnolle kuuluu yksi pistokkeellinen autopaikka ja neljä ylimääräistä autopaikkaa arvotaan vuosittain yhtiökokouksessa.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Varaa oma esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Tommi Näsiaho, LKV, p. 040 468 2808 ja tommi.nasiaho@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.