Kerrostalo · 377 000 €

Kytösuontie 8 00300 Helsinki

83,0 m2, 4 huonetta

Hissitalon heti vapaa perhekoti etsii uutta omistajaa! Tämä valoisa läpitalon koti sijaitsee hissitalon kolmannessa kerroksessa, mihin on esteetön kulku. Ja mikäpä mukavampaa; asunto vapautuu ostajan käyttöön heti kaupanteossa!

Asunnon pohjaratkaisu on omiaan isommallekin perheelle tai kukaties kaipaat erillistä työhuonetta! Vuonna 2016 remontoitu keittiö aukeaa suoraan tilavaan ruokailutilaan, josta on käynti sekä eteiseen että olohuoneeseen. Ruokailutilaan mahtuu kuuden hengen ruokapöytä. Makuuhuoneet ovat reilun kokoisia ja mahduttavat parisängytkin kätevästi uumeniinsa. Kahdessa makuuhuoneista on omat säilytyskaapistot, yhden yhteydessä on oma vaatehuone ja myös eteisaulassa on hyvin säilytystilaa. Näiden lisäksi yhtiön kellaritiloissa sijaitsee asunnon käytössä oleva varastokomero.

Asumisen arkea helpottaa myös kaksi wc:tä ja pesuallasta. Kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin pyykinpesukone, mutta arkea helpottaa myös taloyhtiön ilmainen pesutupa, mistä löytyy kaksi teollisuuspesukonetta, kuivausrumpu ja kuivauskaappi. Saunomisesta kiinnostuneita saattaa kiinnostaa, että yhtiöllä on oma sauna. Myös joihinkin yhtiön asuntoihin on vaatehuoneen tilalle rakennettu sauna. Olohuoneesta on käynti tilavalle, kauttaaltaan lasitetulla, etelään suuntautuvalle parvekkeelle. Täällä on mukava nauttia hämärtyvistä syysilloista vaikkapa hyvän kirjan parissa!

Itse taloyhtiö sijaitsee oivallisella paikalla: rauhallisen, päättyvän tien varrella, Puutarhurinlehdon(puiston) välittömässä läheisyydessä. Yhtiössä on nostettu hoitovastiketta etupainotteisesti. Vastike pitää sisällään jo päivitetyn ja v. 2022 uusitun tontin vuokrasopimuksen. Suuria korjaushankkeita ei ole tällä hetkellä tiedossa.

Ulkoilumaastoilla hemmotellaan Pikku Huopalahden asukkaita, nimittäin lähistöltä löytyy useampi merellinen rantapuisto! Lähimmillään meren äärelle eli Pikku Huopalahden poukamaan, Tilkantorille on n. 350 metriä matkaa ja alueella toimii oma Pikku Huopalahden venekerho ry. Lisäksi Keskuspuiston ulkoilumahdollisuudet sijaitsevat vain pienen kävelymatkan päässä. Ala-asteelle kävellen on matkaa n. 6 minuutin verran ja alueella sijaitsee lukuisia päiväkoteja, lähin n. 200 metrin päässä.

Korppaanmäentien varresta kulkee raitiolinja ja lähimmälle pysäkille on n. 200 metriä matkaa. Helsingin ydinkeskustaan matkaa vain n. 20 minuuttia! Lisäksi bussiyhteydet ovat hyvät ja mm. Mannerheimintien varteen lähimmälle pysäkille on kotiovelta vain muutaman minuutin kävelymatka. Autoilijallekin hyviä uutisia: tolppapaikkoja saatavilla (myös sähköautolatausmahdollisuudet) heti talon vierustalta!

Kiinnostuitko? Ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Lisätiedot ja esittelykyselyt: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808, tommi.nasiaho@redlkv.fi. Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja kysy maksuton välitystarjous! Nopea asuntolainahakemus myös mahdollista meidän kauttamme!

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.