Kerrostalo · 415 000 €

Kytösuontie 8 00300 Helsinki

83,0 m2, 4 huonetta

Harvinainen ja ihana perheasunto tarjolla! Tämä valoisa läpitalon koti sijaitsee hissitalon kolmannessa kerroksessa, mihin on esteetön kulku. Ja mikäpä mukavampaa; asunto vapautuu ostajan käyttöön heti kaupanteossa!

Asunnon pohjaratkaisu on omiaan isommallekin perheelle tai kukaties kaipaat erillistä työhuonetta! Keittiö aukeaa suoraan tilavaan ruokailutilaan, josta on käynti niin eteiseen ja olohuoneeseen. Ruokailutilaan mahtuu kuuden hengen ruokapöytä. Makuuhuoneet ovat reilun kokoisia ja mahduttavat parisängytkin kätevästi uumeniinsa. Kahdessa makuuhuoneista on omat säilytyskaapistot, yhden yhteydessä on oma vaatehuone ja myös eteisaulassa on hyvin säilytystilaa. Näiden lisäksi yhtiön kellaritiloissa sijaitsee asunnon käytössä oleva varastokomero.

Asumisen arkea helpottaa myös kaksi wc:tä ja pesuallasta. Kylpyhuoneeseen on kalustejärjestelyin saatu hyvin tilaa esim. pesutornille ja suihkulle. Saunomisesta kiinnostuneita saattaa kiinnostaa, että joihinkin yhtiön asuntoihin on vaatehuoneen tilalle rakennettu myös sauna.

Olohuoneesta on käynti tilavalle, kauttaaltaan lasitetulla, etelään suuntautuvalle parvekkeelle. Täällä on mukava nauttia hämärtyvistä syysilloista vaikkapa hyvän kirjan parissa! Itse taloyhtiö sijaitsee oivallisella paikalla: rauhallisen, päättyvän tien varrella, Puutarhurinlehdon(puiston) välittömässä läheisyydessä. Ulkoilumaastoilla hemmotellaan Pikku-Huopalahden asukkaita, nimittäin lähistöltä löytyy useampi merellinen rantapuisto! Lähimmillään meren äärelle eli Pikku-Huopalahden poukamaan, Tilkantorille on n. 350 metriä matkaa. Ala-asteelle kävellen on matkaa n. 6 minuutin verran. Korppaanmäentien varresta kulkee raitiolinja ja lähimmälle pysäkille on n. 200 metriä matkaa. Bussiyhteydet ovat hyvät ja mm. Mannerheimintien varteen lähimmälle pysäkille on kotiovelta vain muutaman minuutin kävelymatka.

Kiinnostuitko? Ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Lisätiedot ja esittelykyselyt: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808, tommi.nasiaho@redlkv.fi. Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja kysy maksuton välitystarjous!

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.