Kerrostalo · 109 000 €

Kyläsepänkuja 2 00640 Helsinki

13 m2, 1 huonetta

Ainutlaatuinen yksiö vuonna 1906 valmistuneesta historiallisesta puutalosta.

Myynnissä 13,50 neliön tehoyksiö 2. kerroksesta. Kodissa on käytännöllinen keittiö, leveä olohuone ja wc. Viistokatto tuo huoneistoon tunnelmaa ja kahteen ilmansuuntaan sijaitsevat ikkunat luonnonvaloa. Huoneiston asuintiloissa on viehättävä lautalattia. Kodissa ei ole kylpyhuonetta tai suihkua, mutta taloyhtiön piharakennuksessa on sauna.

Kodin pihapiiri on avara ja tunnelmallinen. Aiemmin huvilana toiminut asuinrakennus muutettiin sittemmin asunto-osakeyhtiöksi ja se on osa Oulunkylän vanhaa alkuperäistä rakennuskantaa. Kohde sijaitsee omalla tontilla.

Koti on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi työ-, harraste- tai väliaikaismajoitustilaksi. Miksei ympärivuotiseksikin kodiksi. Isoimmat edut ovat alhaiset asuinkustannukset ja kohtuuetäisyys Helsingin keskustasta. Huoneiston hoitovastike on maltillinen 81,00 €/kk. Vaihtoehtoisesti asunto toimii myös erinomaisena sijoitusasuntona. Arvio vuokrasta on 550,00 €/kk tai 650,00 €/kk (mahdollisen asennetun suihkukaapin tai luvanvaraisesti rakennetun kylpyhuoneen kanssa).

Kodin sijainti on ideaali; se on päättyvän tien päädyssä omassa rauhassaan, mutta samalla lähellä Oulunkylän palveluita. Asuinrakennus sijaitsee vain n. 850 metrin päässä Oulunkylän asemalta, josta on nopea junayhteys Helsingin keskustan sykkeeseen (juna-aika on n. 8 minuuttia). Myös Käpylän asema sijaitsee kodin lähellä vain n. 850 metrin päässä. Taloyhtiö vuokraa piha-autopaikkoja (7 kpl) äärimmäisen kohtuulliseen hintaan 20,00 €/vuosi.

Varaa yksityisesittely tähän ainutlaatuseen pienkotiin tai kysy tarkempia tietoja:
Noora Ruippo
LKV, LVV, KiAT
040 962 6659
noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.