Kerrostalo · 99 000 €

Kyläsepänkuja 2 00640 Helsinki

13,0 m2, 1 huonetta

Nyt myynnissä ainutlaatuinen kaupunkikoti vuonna 1906 valmistuneesta historiallisesta puutalosta!

Kodissa on käytännöllinen keittiö, leveä olohuone ja wc. Viistokatto tuo huoneistoon tunnelmaa ja kahteen ilmansuuntaan sijaitsevat ikkunat luonnonvaloa. Huoneiston asuintiloissa on viehättävä lautalattia. Kodissa ei ole kylpyhuonetta tai suihkua, mutta taloyhtiön piharakennuksessa on sauna.

Taloyhtiön pihapiiri on avara ja tunnelmallinen. Aiemmin huvilana toiminut asuinrakennus muutettiin 1950-luvulla asunto-osakeyhtiöksi ja se on osa Oulunkylän vanhaa alkuperäistä rakennuskantaa. Kohde sijaitsee omalla tontilla.

Tämä asunto on erinomainen sijoituskohde, mutta toimii myös omassa asuinkäytössä mainiosti!

Kodin sijainti on ideaali; se on päättyvän tien päädyssä omassa rauhassaan, mutta samalla lähellä Oulunkylän palveluita. Asuinrakennus sijaitsee vain n. 850 metrin päässä Oulunkylän ja Käpylän asemalta, josta on nopea junayhteys Helsingin keskustaan, Tikkurilaan kuin myös lentokentälle. Taloyhtiö vuokraa piha-autopaikkoja (7 kpl) kohtuulliseen hintaan 20,00 €/vuosi.

Tervetuloa tutustumaan yksityisesittelyn merkeissä! Lisätiedot ja esittelyaikavaraukset: Noora Ruippo, LKV, LVV, 040 962 6659, noora.ruippo@redlkv.fi

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.