Kerrostalo · 99 000 €

Kyläsepänkuja 2 00640 Helsinki

13,0 m2, 1 huonetta

Ainutlaatuinen yksiö vuonna 1906 valmistuneesta historiallisesta puutalosta.

Myynnissä veikeä 13,50 neliön tehoyksiö 2. kerroksesta. Kodissa on käytännöllinen keittiö, leveä olohuone ja wc. Viistokatto tuo huoneistoon tunnelmaa ja kahteen ilmansuuntaan sijaitsevat ikkunat luonnonvaloa. Huoneiston asuintiloissa on viehättävä lautalattia. Kodissa ei ole kylpyhuonetta tai suihkua, mutta taloyhtiön piharakennuksessa on sauna.

Kodin pihapiiri on avara ja tunnelmallinen. Aiemmin huvilana toiminut asuinrakennus muutettiin sittemmin asunto-osakeyhtiöksi ja se on osa Oulunkylän vanhaa alkuperäistä rakennuskantaa. Kohde sijaitsee omalla tontilla.

Koti on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi työ-, harraste- tai väliaikaismajoitustilaksi. Miksei ympärivuotiseksikin kodiksi. Isoimmat edut ovat alhaiset asuinkustannukset ja kohtuuetäisyys Helsingin keskustasta. Huoneiston hoitovastike on 81,00 €/kk.

Kodin sijainti on ideaali; se on päättyvän tien päädyssä omassa rauhassaan, mutta samalla lähellä Oulunkylän palveluita. Asuinrakennus sijaitsee vain n. 850 metrin päässä Oulunkylän ja Käpylän asemalta, josta on nopea junayhteys Helsingin keskustan sykkeeseen. Taloyhtiö vuokraa piha-autopaikkoja (7 kpl) kohtuulliseen hintaan 20,00 €/vuosi.

Varaa yksityisesittely tähän ainutlaatuseen pienkotiin tai kysy tarkempia tietoja:
Pauli Paunonen
LKV, LVV
050 572 8187
pauli.paunonen@redlkv.fi

www.paulipaunonen.com

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.