Kerrostalo · 179 000 €

Kuutamokatu 6 02210 Espoo

74,0 m2, 3 huonetta

Vaikuttava ja hyväkuntoinen kolmio Olarista. Koti on erinomainen valinta esimerkiksi pariskunnalle tai pienelle perheelle. Olohuoneen lasitetulta parvekkeelta on miellyttävät näkymät asuinrakennuksen vehreälle sisäpihalle etelään. Kodissa on käytännöllinen keittiö ja kaksi makuuhuonetta (toinen vaatehuoneella). Modernissa tummanpuhuvassa kylpyhuoneessa on kaikki tarvittava.

Koti sijaitsee rinnemäisellä ja vehreällä omalla tontilla. Yhtiön asuinrakennukset on rakennettu mukavan kauas toisistaan ja valtavalla sisäpihalla on tästä syystä poikkeuksellisen hyvä tilan tuntu. Hoitovastikkeeseen sisältyy vesimaksu. Putkiremontin hankesuunnitelman tarvekartoitus on tarkoitus tehdä tänä vuonna ja vuosina 2020-2025 siirrytään hankesuunnitelman ja toteutussuunnitelman jälkeen itse linjasaneerauksen toteutukseen. Tässä vaiheessa ei ole tiedossa tarkempia kustannusarvioita.

Sijainti on ideaali, sillä kävelyetäisyyden päässä on kaikki Olarin kattavat palvelut. Kohteesta on sujuva julkisen liikenteen yhteys Ison Omenan ja Niittykummun metroasemille. Matka Isoon Omenaan taittuu omalla autolla vain n. 5 minuutissa ja Helsinkiin n. 20 minuutissa.

Kohteeseen järjestetään yksityisesittelyjä. Tarkemmat tiedot ja esittelypyynnöt:
Pauli Paunonen
LKV, LVV
050 572 8187
pauli.paunonen@redlkv.fi
www.paulipaunonen.com

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.