Kerrostalo · 715 000 €

Köydenpunojankatu 7 00180 Helsinki

93,0 m2, 4 huonetta

Uusi koti keskeiseltä paikalta, rauhallisen kadun varresta, omalla tontilla? Entäpä olohuoneeseen avautuva keittiö, kolme makuuhuonetta, kaksi sisäänkäyntiä, kaksi wc:tä sekä erillinen kylpyhuone? Selvä! Etsimäsi koti saattoi juuri löytyä!

Tämä Varpusen asuinkorttelissa sijaitseva koti etsii nyt uutta pesänrakentajaa. Kannattaa lennähtää kauempaakin tutustumaan, nimittäin näin harvinaisia puitteita on harvoin markkinoilla! Asunnon ominaisuudet mahdollistavat isommankin perheen siipiensä suojaan tai kukaties asunnon toista sisäänkäyntiä on tarpeen käyttää yrityksesi asiakkaiden käytössä tai perheen nuorikko haluaa jo vähän omaa rauhaa? Toki, voi toisesta tuulikaapista tehdä vain hyötykäyttötilaa vaikkapa ylimääräisen varaston muodossa.

Kiinteistön on suunnitellut arkkitehti David Frölander-Ulf vuonna 1923. As. Oy Nuoranpunojankatu 7 lieneekin Frölander-Ulfin näyttävin asuinrakennus Helsingissä. Tyylillisesti rakennus edustaa 1920-luvun klassisoivaa arkkitehtuuria: Epäsymmetristen katujulkisivujen vertikaalista vaikutusta on korostettu erkkereillä. Kulma on korostettu erkkerillä ja barokkiaiheisella poikkipäädyllä. Horisontaalisesti pohjakerros ja ylin kerros on erotettu listoituksilla. Sen lisäksi pohjakerros on viivarustikoitu.

Taloyhtiössä on valmistunut linjasaneeraus, josta tähän asuntoon tulee kohdentumaan arviolta n. 700 euroa/m2 suuruinen velkaosuus. Hiljattain käynnistynyt julkisivuremontti puolestaan on tarkoitus merkittäviltä osin kattaa lisärakennusoikeuden myynnistä kertyvillä varoilla. Lisätietoja saa välittäjältä.

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla, hoitovastike on erittäin maltillinen 409,64 €/kk. Yhtiön tiloista löytyy mm. hulppea saunaosasto puku- ja vilvoittelutiloineen sekä erillinen kerhohuone, minkä voit järjestää käyttöösi vaikkapa etätyöpäivää tai syntymäpäivätilaisuutta varten! Täällä kaikki palvelut, kulkuyhteydet sekä merellinen Helsinki ovat heti sormenpäittesi ulottuvilla! Läheltä löytyy myös ihastuttava ”Mini Central Park” eli Köydenpunojanpuistikko, Hietalahden kauppahalli, useita kansainvälisiä koulu/päiväkotipaikkoja sekä Helsingin ihanimpia ravintoloita!

Tervetuloa tutustumaan yksityisesittelyn merkeissä! Varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Onko oma asuntosi myymättä? Pyydä veloitukseton välitystarjous omalle kodillesi räätälöitynä! Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.