Paritalo · 395 000 €

Kousatie 4 F 00430 Helsinki

82,0 m2, 3 huonetta

Jo juhannukseksi uuteen kotiin? Entä miltä kuulostaa omalla tontilla maalämmöllä lämpiävä vuonna 2015 valmistunut paritalo Keskuspuiston kupeessa? Mikäli vastauksesi on kyllä, lue toki edemmäs!

Eteiseen saavuttuasi huomaat olohuoneeseen avautuvan keittiön. Keittiön kalustesuunnittelu on tehty järkevästi, mm. huuhtelupiste on heti astianpesukoneen vieressä ja lieden molemmin puolin on laskutilaa. Yläkerrassa on reilun kokoinen makuuhuone, jonka yhteydessä oma vaatehuone. Lisäksi yläkerrassa on täysin varusteltu kylpyhuone.

Alakerrassa on tilava aula sekä kodinhoitotila, jonka yhteydestä kulku mm. tekniseen tilaan, alakerran kylpyhuoneeseen ja hulppeaan, liki 17m2 kokoiseen huoneeseen, josta on myös oma kulkunsa suoraan ulos. Kylpyhuoneen yhteydessä on toki oma sauna. Tunnelmallisesti valaistun saunan pintamateriaali on Helon Taikapaneelia. Täällä kelpaa hengähtää arjen kiireiden keskellä!

Tämä kiinteistö on hallinnanjakosopimuksella jaettu, tontti on oma. Kukin asukas vastaa omista kuluistaan. Asuminen rinnastuu siis omakotitaloasumiseen ja mikäpä on täällä olla ja oleskella, nimittäin lämmitys hoituu maalämmöllä ja kaikissa tiloissa kiertävä vesikiertoinen lattialämmitys pitää huolen, että ylläpitokustannukset ovat enemmän kuin maltilliset! Lämmityskulut (sis. käyttösähkön) ovat olleet vain n. 55 €/kk!

Asunnon yhteydessä on ihanasti ilta-aurinkoon suuntautuvaa nurmipihaa ja lisäksi autonsäilytystä varten kaksi pihapaikkaa. Lähistöltä löytyy Keskuspuiston vehreät ulkoilumaastot ja lyhyen ajomatkan päässä odottaa kauppakeskus Kaari kattavine palveluineen!

Tämä ihana koti vapautuu heti kaupanteossa! Siispä ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.