Kerrostalo · 119 500 €

Koskikuja 5 01600 Vantaa

47,0 m2, 2 huonetta

Nyt myynnissä mahdollisesti koko Länsi-Vantaan upein parveke! Kaupan kylkiäisinä parvekkeen ostajalle upea, tehokas pohjainen kaksio! Harmoniset sävyt asunnon pinnoissa tekevät tästä tunnelmaltaan yhtenäisen kokonaisuuden. Luonnonvaloa pääsee asuntoon isojen ikkunoiden ja parvekkeelle johtavan lasioven kautta hyvin. Säilytystilaa löytyy hyvin niin makuuhuoneesta, eteisestä kuin olohuoneeseen mittatilaustyönä teetetystä kaapistostakin. Asunnon vuonna 2017 remontoitu kylpyhuone puolestaan mahduttaa hyvin pyykinpesukoneen. Tilaratkaisua tehostaa seinään upotettu wc-istuin sekä taittuvat suihkuseinät. Keittiössä on oikeaoppisesti laskutilaa lieden molemmin puolin, huuhtelupiste astianpesukoneen vieressä ja hyvin tilaa reilummallekin ruokailupöydälle.

Ja sijainti on mitä mainioin! Koskikujalta on nopeat kulkuyhteydet mm. Helsingin keskustaan, Tikkurilaan ja lentokentälle. Louhelan junaseisakkeelle n. 10 minuutin kävelymatka ja Myyrmäen junaseisakkeelle n. 15 minuutin kävelymatka. Junalla 17 minuutissa Helsingin keskustaan tai 15 minuutissa lentokentälle ja 25 minuutissa Tikkurilaan! Lukuisia bussiyhteyksiä viereisiltä bussipysäkeiltä. Lähellä palvelee Myyrmannin kauppakeskus sekä Isomyyri kaikkine palveluineen. Tämä koti soveltuu mainiosti niin ensiasunnoksi kuin sijoituskäyttöönkin!

Ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet ovat ensiluokkaiset, nimittäin aivan läheltä löytyy niin jäähalli, jenkkifutis/jalkapallokenttä, urheilukentät, ja uimahalli. Lähellä sijaitsevalla Energia Areenalla pääset pelaamaan salibandyä, bowlesia tai vaikkapa pickleballia!

Tervetuloa tutustumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi! Kohdetta hoitaa Tommi Näsiaho, p. 050 468 2808, tommi.nasiaho@redlkv.fi
Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja pyydä maksuton arvio omasta asunnostasi. Saat tietää asuntosi käyvän hinnan, kattavaa tietoa myyntiajoista ja markkinatilanteesta sekä asunnonvaihtajalle henkilökohtaisesti suunnitellun asunnonvaihtotarjouksen!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.