Rivitalo · 298 000 €

Kortetie 11 01300 Vantaa

82,0 m2, 3 huonetta

Nyt vapautumassa upea, yksitasoinen rivitalokoti Tikkurilasta! Tässä omalla tontilla sijaitsevassa taloyhtiössä hoitovastike on VAIN 1 €/m2 eli 82 €/kk! Itse asunnon pohjaratkaisu on loistava yhdistelmä tilasuunnittelua ja käytännöllisyyttä! Mm., 2019 remontoitu keittiö, mikä avautuu saumattomasti ruokailutilaan sekä olohuoneeseen! Ruokailutilan nurkassa on kauppaan kuuluvua ilmalämpöpumppu mistä saa apua niin lämmitykseen kuin halutessaan viilennykseenkin.

Makuuhuoneet ovat kätevästi toisistaan erilleen sijoitettu. Arkea ja aamutoimia helpottaa pesuhuoneesta eriytetty wc. Erillisessä wc-tilassa on myös pyykinpesukoneliitäntä ja lisäksi asunnon pesukone on mahdollista neuvotella kauppaan kuuluvasi.

Asunnon hyvien sisäratkaisujen lisäksi kauppaan kuuluu mitä miellyttävin piha-alue: Suojaisalla takapihalla voit nauttia niin aamupäivä- kuin ilta-auringostakin omassa rauhassa tai auringon vasta tehdessä tuloaan täällä voi nautiskella vaikkapa aamukahvit!

Julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät ja lähin pysäkki sijaitsee muutaman sadan metrin päässä ulko-ovelta ja Tikkurilan junaseisakkeelle on 5 bussipysäkin väliä matkaa, mutta autoilijaakaan ei ole unohdettu: Asunnolle on saatavilla heti yksi pistokepaikka. Ulkoilijoita puolestaan hemmotellaan, nimittäin muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee useampia puistoja sekä Keravanjoen viertämystä pitkin pääsee vaikkapa Tapaninvainion uimarannalle, Siltamäen urheilupuistoon! Lisäksi läheltä löytyvät koulut ja päiväkodit sekä kaiken kattavat palvelut Tikkurilassa.

Löysitkö juuri uuden kotisi? Tervetuloa esittelyyn tutustumaan tai ole nopea ja ota yhteyttä välittäjään ja sovi oma esittelyaikasi! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-posti: tommi.nasiaho@redlkv.fi Onko oma asuntosi myymättä? Kysy maksuton välitystarjous juuri teidän kodillesi räätälöitynä! Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.