Kerrostalo · 159 000 €

Korsontie 22 01450 Vantaa

72,0 m2, 3 huonetta

Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto omalla tontilla tarjolla Korson palveluiden äärestä! Asunnossa on selkeä pohjaratkaisu ja avara yhtenäinen keittiö ja olohuone. Keittiö on toimiva ja kestävää puustellin laatua, saareke tuo lisää lasku- ja säilytystilaa. Säilytystilaa on mukavasti molemmissa makuuhuoneissa sekä erillinen vaatehuone. Erillinen wc tuo käytännöllisyyttä arkeen. Kylpyhuoneeseen mahtuu pesutorni ja asunnosta löytyy myös oma sauna.

Yhtiöllä on iso oma tontti ja sijainti on mitä mainioin! Ankkalammen upeat ulkoilumahdollisuudet aukenevat tien toisella puolella ja Korson palvelut ovat aivan vieressä. Liikenneyhteydet ovat erinomaiset liikuitpa omalla autolla tai julkisilla. Asemalle kävelee alle kymmenessä minuutissa, josta junalla pääsee Helsinkiin puolessa tunnissa, lentokentälle ja Jumboon ajaa vartissa. Päiväkodit ja koulut ovat kivenheiton päässä.

Tule tutustumaan tähän kohteeseen paikan päälle!

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Tiedustelut ja yhteydenotot: Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi tai Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.