Kerrostalo · 185 000 €

Korppitie 24 01450 Vantaa

83,0 m2, 3 huonetta

Juuri putkiremontoidusta yhtiöstä perussiisti kerrostalokolmio rauhalliselta pientaloalueelta vapautumassa! Tässä asunnossa on reilun kokoiset makuuhuoneet ja mukavasti säilytystilaa, erillinen vaatehuone on iso plussa. Ruokailutilaan mahtuu hyvin ruokailuryhmä ja olohuoneesta on käynti itään suuntautuvalle parvekkeelle. Kylpyhuone ja erillinen wc on remontoitu juuri valmistuneen linjasaneerauksen yhteydessä. Keittiö on uusittu noin kymmenen vuotta sitten.

Talo sijaitsee rauhallisella alueella, tien toisella puolella on kauppa ja koulut ovat kävelyetäisyydellä. Korson palvelut ovat noin 1,5km päässä, julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät ja autolla pääsee valtaväylille hujauksessa. Jumboon ja lentokentälle ajaa vartissa, Helsinkiin noin puolessa tunnissa. Alueen ulkoilumaastot ovat vertaansa vailla!

Yhtiössä on ekologinen maalämpö, katto on huollettu vuonna 2020, linjasaneeraus on toteutettu vuosina 2018-2019 ja tulevassa viiden vuoden kunnossapitotarveselvityksessä on ainoastaan pysäköintialueen saneeraus.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi tai Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.