Omakotitalo · 379 000 €

Kontiotie 33b 01450 Vantaa

133,0 m2, 5 huonetta

Rauhalliselta sijainnilta hyväkuntoinen isommankin perheen omakotitalo omassa rauhassa vapautumassa! Tämä talo sijaitsee arvostetulla Leppäkorven alueella päättyvän tien varrella. Yläkertaan on mahdollista tehdä pienillä muutostöillä jopa neljä makuuhuonetta. Säilytystilaa on reilusti! Alakerrassa on iso ja toimiva keittiö, erillinen wc, saunaosasto sekä kodinhoitohuone, josta käynti suoraan ulos. Alhaalla on myös yksi makuuhuone sekä olohuone, josta käynti etelään suuntautuvalle suojaisalle isolle takaterassille. Etupihalta löytyy myös toinen terassi. Olohuoneen ja keittiön välistä seinää on mahdollista avartaa yhtenäisemmäksi tilaksi, keittiöön mahtuu iso ruokailuryhmä.

Etupihassa on käytänöllinen pihakiveys, johon käytetty myös graniittia ja pihaan saat mahtumaan vaikka kuorma-auton. Pihalla on myös kaivo, jota voi käyttää esim. auton pesuun. Pihaa reunustaa tyylikäs tuija-aita. Rakennusoikeutta on jäljellä noin 26m2.

Ulkoilumaastot ja luonnonläheisyys ovat ehdottomasti yksi tämän talon parhaita puolia! Vieressä on Metsolan pururata, jossa pääsee talviaikaan hiihtämään. Talman laskettelukeskus ja golfkenttä ovat 10min ajomatkan päässä. Lahden väylä kulkee melkein vieressä, mutta suojaisen sijainnin myötä äänet eivät kantaudu. Korson asemalle kävelee noin 20 minuutissa, lähellä on bussiyhteys suoraan Helsinkiin. Lentokentälle ja Jumboon on noin vartin ajomatka. Päiväkoti ja koulu kävelyetäisyydellä.

Kohteeseen on tehty juuri kuntotarkastus, raportti saatavissa välittäjältä.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Tiedustelut ja yhteydenotot: Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi tai Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.