Kerrostalo · 239 000 €

Konalantie 4 00370 Helsinki

66,0 m2, 3 huonetta

Kauniisti remontoitu ylimmän kerroksen koti, missä yhdistyy näyttävästi käytännöllisyys kuin myös viihtyminen! Kauttaaltaan kunnostettu keittiö avautuu suoraan olohuoneeseen, mahduttaen kuitenkin erillisen ruokailutilan. Tilavasta olohuoneesta on käynti omalle lasitetulle parvekkeelle. Näkymät ylhäältä aukeavat kauniisti ympäröivään maastoon!

Makuuhuoneet ovat fiksusti sijoitettuna etäälle toisistaan, mikä on omiaan useammankin asuttajan tarpeisiin! Asunnon kylpyhuone on remontoitu kauttaaltaan 2013. Säilytystilaa löytyy myös näppärästi, mm. vaatehuoneen muodossa sekä lisäksi yhtiön tiloista löytyy kaksi varastokomeroa.

Taloyhtiössä on putkiremontti pääosin jo tehty. Käyttövesiputkiston saneeraustyö on vielä käynnissä, minkä on arvioitu valmistuvan tässä portaassa jo huhtikuun puolivälin jälkeen! Käyttövesiputkiston saneeraustyön kustannuksen on arvioitu olevan enintään n. 10 300 € nyt myytävälle asunnolle ja aiemmat putkiremontin kustannukset on jo jyvitetty tälle asunnolle! Lisätietoja työhön liittyen saat suoraan välittäjältä.

Itse alueella on lähistöllä mainiot kulkuyhteydet (mm. muutaman minuutin matka junaseisakkeelle ja Jokeri-bussipysäkille), ulkoilu- ja harrastemahdolliset (useita erilaisia urheilumahdollisuuksia), koulut, päiväkodit, ruokakauppa ja terveyspalvelut ovat kaikki lähietäisyydellä! Keskustaan pääsee tästä alle 20 minuutissa!

Asunto myydään vuokrattuna, irtisanomisaika 3 kk. Mahdollista ostaa myös asunto sijoitustarkoituksessa. Kysy lisää välittäjältä!

Tervetuloa tutustumaan yleisesittelyyn tai ota yhteyttä ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-postitse: tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.