Kerrostalo · 156 700 €

Konalantie 3 00370 Helsinki

64,0 m2, 3 huonetta

Tulevan Raide-Jokerin ja juna-aseman läheltä, huippupaikalta nyt tarjolla joustavasti vapautuva kolmio perheelle tai vaikkapa soluasunnoksi useammalle opiskelijalle! Tässä taloyhtiössä on linjasaneeraus saatettu vastikään päätökseen, jonka yhteydessä mm. putket, sähkönousut ja kylpyhuoneet on tyystin uusittu. Tähän asuntoon tulee kohdentumaan n. 68 400 euron suuruinen velkaosuus kunhan loppuselvitys on tehty ja taloyhtiö jyvittää velkaosuuden osakkaille.

Velkaosuuden jyvittämisen jälkeen hyvä mahdollisuus n. 4,3% tuottoon. Kysy lisää vuokrauspalveluista välittäjältä!

Tällä hetkellä asuntoon pääsee tutustumaan sovitusti yksityisesittelyiden muodossa.

Asunnossa on hyvä tilajako, mm. toiseen makuuhuoneista isompikin sänky yöpöytineen helposti ja pienempi makuuhuone soveltuu hyvin lastenhuoneeksi tai työhuoneeksi. Erillisessä keittiössä on hyvin tilaa vaativammankin kokin tarpeisiin ja tilavasta olohuoneesta on käynti omalle parvekkeelle.

Alueella on mainiot kulkuyhteydet (mm. muutaman minuutin matka junaseisakkeelle ja Jokeri-bussipysäkille), ulkoilu- ja harrastemahdolliset (useita erilaisia urheilumahdollisuuksia, mm. tennis, squash, keilailu, golf, frisbeegolf, juoksuradat, luistelurata, urheilukenttä), koulut, päiväkodit, ruokakauppa ja terveyspalvelut ovat kaikki lähietäisyydellä! Kauppakeskus Sello sekä kauppakeskus Kaari myös lyhyen matkan päässä. Helsingin keskustaan pääsee tästä alle 20 minuutissa!

Tervetuloa tutustumaan ottamalla yhteyttä ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaika! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-postitse: tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.