Kerrostalo · 159 000 €

Konalantie 3 00370 Helsinki

64,0 m2, 3 huonetta

Nyt vapautumassa näppäräpohjainen kolmio oivallisten palveluiden ja yhteyksien ääreltä! Yhtiössä on käynnistymässä linjasaneeraus tammikuussa 2020, arvioitu kesto 20.3.2020 saakka. Asuntoon pääsee tutustumaan sovitusti yksityisesittelyiden muodossa.

Asunto on mahdollista pintaremontoida urakoitsijan kautta samassa yhteydessä. Kysy lisätiedot välittäjältä!

Asunnossa on hyvä tilajako, mm. toiseen makuuhuoneista isompikin sänky yöpöytineen helposti ja pienempi makuuhuone soveltuu hyvin lastenhuoneeksi tai työhuoneeksi. Erillisessä keittiössä on hyvin tilaa vaativammankin kokin tarpeisiin ja olohuoneesta on käynti omalle lasitetulle parvekkeelle.

Alueella on mainiot kulkuyhteydet (mm. viiden minuutin matka junaseisakkeelle ja Jokeri-bussipysäkille), ulkoilu- ja harrastemahdolliset (useita erilaisia urheilumahdollisuuksia), koulut, päiväkodit, ruokakauppa ja terveyspalvelut ovat kaikki lähietäisyydellä! Keskustaan pääsee tästä 20 minuutissa!

Tervetuloa tutustumaan ottamalla yhteyttä ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaika! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-postitse: tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.