Kerrostalo · 165 000 €

Konalantie 3 00370 Helsinki

64,0 m2, 3 huonetta

Uusi kotisi saattaa olla tässä! Tämä heti vapaa kolmio palveluiden ja yhteyksien ääreltä etsii nyt uutta omistajaa! Yhtiössä on linjasaneeraus loppusuoralla. Tähän asuntoon tulee kohdentumaan tämän hetkisen arvion mukaan n. 68 400 euron suuruinen velkaosuus, kunhan loppuselvitys on tehty ja taloyhtiö jyvittää velkaosuuden osakkaille.

Tällä hetkellä asuntoon pääsee tutustumaan sovitusti yksityisesittelyiden muodossa.

Asunnossa on hyvä tilajako, mm. toiseen makuuhuoneista isompikin sänky yöpöytineen helposti ja pienempi makuuhuone soveltuu hyvin lastenhuoneeksi tai työhuoneeksi. Erillisessä keittiössä on hyvin tilaa vaativammankin kokin tarpeisiin ja tilavasta olohuoneesta on käynti omalle parvekkeelle.

Alueella on mainiot kulkuyhteydet (mm. viiden minuutin matka junaseisakkeelle ja Jokeri-bussipysäkille), ulkoilu- ja harrastemahdolliset (useita erilaisia urheilumahdollisuuksia), koulut, päiväkodit, ruokakauppa ja terveyspalvelut ovat kaikki lähietäisyydellä! Keskustaan pääsee tästä 20 minuutissa!

Tervetuloa tutustumaan ottamalla yhteyttä ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaika! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-postitse: tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.