Luhtitalo · 158 000 €

Koivikontie 2 04260 Kerava

89,0 m2, 4 huonetta

Keskeiseltä sijainnilta selkeäpohjainen perhekoti vapautumassa! Asunnossa on mukavan kokoiset makuuhuoneet sekä hyvin säilytystilaa. Remontoimalla saat tästä omannäköisesi kodin, esimerkiksi keittiön ja olohuoneen välinen seinä on mahdollista poistaa, kylpyhuone uusitaan linjasaneerauksen yhteydessä yhtiön toimesta. Olohuoneesta on käynti sisäpihan puolelle suuntautuvalle parvekkeelle. Erillinen wc tuo käytännöllisyyttä ja huoneistosta löytyy tietenkin oma sauna.

Alue on turvallista ja rauhallista sekä silti hyvien kulkuyhteyksien päässä, juna-asema, kauppa ja kuntosali ovat aivan vieressä, samasta taloyhtiöstä löytyy eläinlääkäri, posti ja r-kioski. Laajemmat palvelut löytyvät muutaman kilometrin päästä Keravalta. Junalla pääsee Helsinkiin noin puolessa tunnissa ja autolla ajaa valtaväylille hujauksessa. Kouluja ja päiväkoteja on alueella useita ja radan toiselle puolelle on suunnitteilla urheiluhalli.

Taloyhtiössä on käynnissä linjasaneeraus ja tälle huoneistolle on budjetin mukaan tulossa 50 831 euron suuruinen lainaosuus ja rahoitusvastikkeen määrä tulee olemaan 297 euroa. Linjasaneerauksessa uusitaan käyttövesiputket, remontoidaan huoneistojen märkätilat vesikalusteineen ja lattialämmityksineen sekä asennetaan valokuitukaapeli.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Varaa henkilökohtainen esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi tai Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.