Paritalo · 459 000 €

Kiviportintie 60 as 2 00950 Helsinki

72,0 m2, 3 huonetta

Upea ja avara vuonna 2020 valmistunut paritalo Vartiokylästä vapautumassa! Asunto on laadukkailla ja tyylikkäillä vaaleilla materiaaleilla varustettu ja kodin sydän on avara yhtenäinen oleskelutila ja keittiö, jonka huonekorkeus on 5,6 metriä! Olohuoneen ikkunat ulottuvat kattoon asti ja valo tulvii niistä sisään. Ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokailuryhmä ja erillinen wc alakerrassa tuo käytännöllisyyttä arjen askareisiin. Asunnossa on kaksi virallista makuuhuonetta yläkerrassa sekä erillisellä sisäänkäynnillä varustettu varastotila/lisähuone joka sopii mainiosti myös asumiskäyttöön. Yläkerrasta löytyy kylpyhuone ja säilytystilaa on mukavasti makuuhuoneissa isojen kaappien myötä. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä on käytännöllinen kodinhoitohuone. Asunnossa on lämmitysjärjestelmänä taloudellinen poistoilmalämpöpumppu.

Vartiokylän pientaloalue kehittyy koko ajan ja olet lähellä palveluita ja monipuolisia urheilu- ja ulkoilumahdollisuuksia. Vartiokylän Lahti on upea paikka ulkoilulle ja Puotilan uimarannalle kävelee puolessa tunnissa. Itäkeskuksen kattavat palvelut ovat viiden minuutin ajomatkan päässä, Myllypuron ja Puotilan metroasemat noin 1,5 kilometrin päässä, bussi kulkee oven edestä. Kouluja ja päiväkoteja on useita kävelyetäisyydellä.

Tähän ihastuttavaan kotiin pitää tutustua paikan päällä!

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Varaa oma esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi tai Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.