Erillistalo · 340 000 €

Kivimäentie 16 01620 Vantaa

121,0 m2, 4 huonetta

Näyttävä kaksitasoinen erillistalokokonaisuus etsii uutta omistajaa! Tilasommittelultaan mainiosti hyödynnetty perhekokoluokan koti, mistä on moneksi! Heti sisäänkäydessä iso ja avara olohuone yhdistyy mutkattomasti ruokailutilaan ja keittiöön. Samaten olohuoneesta on käynti lounaaseen suuntautuvalle suojaiselle takapihalle.

Makuuhuoneet ovat tilavat sekä säilytystilaa on mainiosti: seinän myöntäiset laipiot on hyödynnetty liukuovikaapistoin säilytystilaksi. Lisäksi eteisessä on iso vaatekaapisto ja yläkerrassa erillinen vaatehuone. Ulkovarasto on puolestaan heti ulko-oven vieressä ja täältä löytyy vielä kosolti tilaa säilytykseen, mihin voi laittaa useammatkin lainelaudat, golfbägit tai talvirenkaat ja fillarit. Yläkerran makuuhuoneista kaksi on yhdistetty liukuoviratkaisulla yhdeksi isoksi master bedroomiksi, mutta huonejärjestys on helppo palauttaa myös alkuperäiseen muotoonsa.

Sisällä aamutoimet helpottuvat kun tilajako on tehty käytännölliseksi eriyttämällä wc:t omiksi tiloikseen. Kylpyhuone on tilava, tilaa on vaikka pesutornille. Saunasta puolestaan pääsee takkahuoneen kautta suoraan ulos vilvottelemaan taikka takan äärelle tikkumakkaran paistopuuhiin!

Tämä taloyhtiö sijaitsee omalla tontillaan ja lämmitys toteutuu suorasähköllä. Lumitöitä saattaa talvisaikaan päästä hitusen tekemään itse, mutta siitä aiheutuva hyöty kertaantuu erittäin huokean vastikkeen muodossa. Itse hoitovastike on nimittäin vain 1,45 €/m2 eli 175 €/kk!

Kiinnostuitko? Tervetuloa yleisesittelyyn tutustumaan tarkemmin tai ole nopea ja ota yhteyttä välittäjään ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi. Service also in english.

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.