Kerrostalo · 199 000 €

Kivikonkaari 5 00940 Helsinki

55,0 m2, 2 huonetta

Tervetuloa nauttimaan elämästä uudessa upeassa kodissasi Kivikossa, Kontulan kupeessa! Läheltä löytyy kattavat peruspalvelut ja mainiot kulkuyhteydetkin, mm. metroseisakkeelle on n. 15 minuutin kävelymatka tai pari bussipysäkin väliä. Myös ulkoilumaastot ovat omiaan: käytännössä takapihalta alkaa Paukkulanpuisto mikä jatkuu Ruutipuiston suuntaan pohjoisempana.

Itse asunto on oiva yhdistelmä käytännöllisyyttä ja tilaratkaisuja: Kaksion ytimenä toimii avokeittiön ja olohuoneen mutkaton yhdistelmä. Olohuoneesta on käynti makuuhuoneen, mistä löytyy reilusti säilytystilaa myös vaatteille. Säilytystilaa on myös eteisen kaapistoissa, unohtamatta erillistä vaatehuonetta.

Olohuoneesta on myös kulku tilavalle lasitetulle parvekkeelle! Mikäpä mukavampaa kuin käydä löylyjen välissä vähän vilvoittelemassa täällä ilta-auringon kutkutellessa parvekkeelle. Niin tosiaan – oma sauna löytyy heti tilavan kylpyhuoneen yhteydestä!

Itse yhtiö on valmistunut vuonna 2004 ja merkittäviä korjauksia ei ole yhtiön nykyiseen korjaustarvesuunnitelmaan kirjattuna. Tuntuiko tämä sinun uudelta kodiltasi? Tervetuloa tutustumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi! Asunnon myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.