Rivitalo · 319 000 €

Kirsitie 28 00760 Helsinki

100,0 m2, 4 huonetta

Yksitasoinen perhekoti vapautumassa rauhalliselta alueelta! Tässä ihastuttavassa kodissa on kaikki kohdallaan; keittiö on toimiva, sen yhteydessä ruokailutila, johon mahtuu isompikin ruokailuryhmä ja vieressä on avara oleskelutila. Makuuhuoneita on kolme, joista yksi on todella iso. Asunnossa on erillinen wc ja myös kylpyhuoneesta löytyy wc-istuin. Olohuoneessa on tunnelmallinen takka ja käynti suojaisalle länteenpäin suuntautuvalle takapihalle. Pihalla voit järjestää kesällä vaikka grillijuhlia ja sähkökäyttöisen markiisin saa avattua koko pation ylle mikäli aurinko porottaa liikaa. Ilmalämpöpumppu auttaa lämmityskustannuksissa talvella ja kesällä viilentää mukavasti. Asunnossa on erillinen vaatehuone ja ulkovarasto.

Taloyhtiössä ei ole tiedossa isompia remontteja ja yhtiövastike on hyvin maltillinen. Lähistöllä on mitä mainioimmat ulkoilumahdollisuudet ja talo sijaitsee erittäin rauhallisella alueella, joka on lapsiperheiden suosiossa. Kouluja ja päiväkoteja on alueella useita. Liikenneyhteydet ovat hyvät sekä omalla autolla, että julkisilla. Puistolan asemalle on matkaa noin 2 km.

Tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan kotiin paikan päälle! Varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 tai noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.