Paritalo · 255 000 €

Kirjokalliontie 26 00430 Helsinki

81,0 m2, 3 huonetta

Viehättävä yksitasoinen paritaloasunto lapsiperheiden suosimalla Maununnevalla.

Viihtyisä ja avara avokeittiö-olohuone on tämän kodin sydän, josta on käynti katetulle, koko asunnon levyiselle suurelle terassille. Siinä on pienten lasten turvallista leikkiä ja koko perheen mukava nauttia kesäpäivistä. Terassilla on hyvin tilaa vaikka istutuslaatikoille ja asunnolle kuuluu myös pieni piha-alue, jossa voi antaa viherpeukalon kukkia. Tilavaan ulkovarastoon on käynti suoraan terassilta.
Kahden makuuhuoneen lisäksi on työtilaksi tai lastenhuoneeksi hyvin soveltuva huone toisen makuuhuoneen yhteydessä. Asunnon seinä- ja lattiapintoja on päivitetty viime vuosina, mutta kylpyhuone odottaa remontoijaansa. Tässä onkin mainio tilaisuus saada juuri oman näköisensä kylpyhuone.

Alueena Maununneva on rauhallista, täällä viihdytään hyvin ja pitkään. Päiväkoteja on alueella useita ja koulut löytyvät niinikään lähialueelta. Suomalais-Venäläinen koulu on uudisrakennuksen valmistuttua 8/2021 vain kivenheiton päässä. Kauppakeskus Kaari palveluineen on kävelyetäisyydellä ja Prisma on siellä avoinna 24/7. Keskuspuiston ulkoilureitit ovat ihan vieressä samoin kuin Kaarelan uusi jäähalli. Pirkkolan urheilupuisto, jossa on mm. uimahalli ja uusi jäähalli valmistumassa, on sekin aivan lähietäisyydellä. Kulkuyhteydet ovat hyvät niin omalla autolla kuin julkisillakin liikennevälineillä.

Tervetuloa tutustumaan tähän ihanaan kotiin! Kohteeseen järjestetään vain yksityisesittelyjä.

Tiedustelut ja oman esittelyaikasi saat varattua:
Heidi Steinmetz LKV, LVV, KiAT
heidi.steinmetz@redlv.fi
040 519 8668

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.