Omakotitalo · 545 000 €

Keimolantie 116 01750 Vantaa

187,0 m2,

Ekologinen omakotitalo luonnon keskellä isommallekin perheelle tarjolla! Talossa on reilusti tilaa, makuuhuoneita on viisi ja alakerran oleskelutila on ihanan valoisa ja avara. Yläkerran valtavassa masterbedroomissa on erillinen pukeutumishuone. Keittiö on toimiva ja siinä on paljon säilytystilaa. Kodinhoitohuone tuo käytännöllisyyttä arjen pyöritykseen. Talo on helppohoitoinen ja sijaitsee peltojen keskellä. Aidattu piha on iso ja suojaisa, turvallinen lapsille sekä maisemat ovat upeat. Kaiken kruunaa iso neljän auton autotalli! Lämmitysmuotona on edullinen maalämpö.

Talossa on juuri tehty kuntotarkastus, pyydä raportti välittäjältä.

Kivistön juna-asema sekä palvelut ovat noin 3,5 kilometrin päässä ja lähimmät päiväkodit ja koulut sijaitsevat myös Kivistössä. Vantaanjoki kulkee lähellä ja ulkoilumaastot sekä luonto on lähellä joka puolella. Autolla pääsee vartissa Myyrmäkeen, Jumboon ja lentokentälle.

Kalustetut kuvat ovat virtuaalistailattuja.

Varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi tai Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.