Kerrostalo · 309 000 €

Kauppalantie 7 00320 Helsinki

55,0 m2, 3 huonetta

Nyt vapautumassa ihastuttavan tunnelmallinen kaupunkikoti tehokkaita ja toiminnallisia ratkaisuja arvostavalle! Neliömäärä mahduttaa mainiosti mm. erillisen keittiön, josta löytyy reilusti laskutilaa vaativammankin kotikokin tarpeisiin ja astianpesukone sijaitsee heti tiskialtaan/huuhtelupisteen vieressä. Vaaleat kaapit tuovat tummien työtasojen kanssa kontrastia. Välitila on pitkältä sivulta peililevyä ja huuhtelupisteen puolelta mikrosementtiä. Makuuhuoneet ovat tunnelmalliset ja harmoniset värimaailmaltaan ja säilytystilaakaan ei ole unohdettu. Olohuoneeseen on mahtunut puolestaan runsaammankin kokoinen ruokailupöytä. Olohuoneesta on käynti myös omalle suojaisalle lasitetulle parvekkeelle ja tämä jos mikä toimii syysiltojen fiilistelypaikkana mainiosti!

Tämä yhtiö sijaitsee omalla tontillaan. Hyvin hoidetussa yhtiössä on valmistunut mm. ikkunaremontti, viemäri- ja käyttövesiputkiremontit, julkisivukunnostus sekä viimeisimpien joukossa mm. katon pinnoitustyö sekä pohjaviemärin sukitustyö.

Yhtiön tontti rajoittuu suoraan Kauppalanpuistoon ja vehreää ulkoilumaastoa löytyy lähialueilta hyvin. Keskuspuiston ulkoilureitit starttaavat reilun kilometrin päässä ja monelle voi tulla yllätyksenä, mutta meren rantaankaan ei ole kuin n. 15 minuutin kävelymatka, nimittäin Haaganpuro tavoittaa Pikku Huopalahden kilometrin päässä kotioveltasi!

Kulkeminen on myös joutuisaa: lähellä sijaitsevat valtaväylät Hämeenlinnanväylä, Vihdintie, Turunväylä sekä Kehä I. Julkinen liikenne on omaa luokkaansa, nimittäin Huopalahden juna-asemalta (900 m) pääset suoraan junalla niin Leppävaaran kuin Tikkurilan ja Helsingin suuntaankin. Myös suora junayhteys lentokentälle hoituu Huopalahdesta. Huopalahden juna-aseman kautta tulee kulkemaan myös Raide-Jokeri, joka on kesällä otettu testikäyttöön ja liikennöinti alkaa viimeistään keväällä 2024. Reilun 5 minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee myös raitiovaunu 10:n päätepysäkki. Tällä puolestaan matkaat ydinkeskustaa myöten kätevästi ruuhka-aikoinakin!

Olisiko tämä seuraava kotinne? Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Tämä kaunis koti vapautuu sopimuksen mukaan joustavastikin. Kysy rohkeasti lisää! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-posti: tommi.nasiaho@redlkv.fi. Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.