Paritalo · 329 000 €

Kaskinotko 3 02340 Espoo

98,0 m2, 4 huonetta

Onko unelmiesi koti omalla tontilla sijaitseva, hiljattain remontoitu, valoisa ja toimiva ratkaisuiltaan? Kappas! Saatoit juuri löytää etsimäsi!

Tämä talo tarjoaa uudelle omistajalleen kaikkea tätä – ja enemmänkin! Eteisestä astuttuasi edessäsi aukeaa tilava olohuone sekä avokeittiö. Keittiön kalustesuunnittelu on tehty järkevästi, mm. huuhtelupiste on heti astianpesukoneen vieressä ja lieden molemmin puolin on hyvin laskutilaa, leveissä astiakaapeissa on lisäksi hyvin säilytystilaa.

Keittiön yhteydessä on hyvänkokoinen ruokailutilan, alakerrasta löytyy myös erillinen wc. Olohuoneen yhteydestä on käynti erilliseen viherhuoneeseen, mistä on myös kulku suoraan takapihalle. Tämä asunto sijaitsee monen mielestä yhtiön paraatipaikalla, rajoittuen pihasuuntien puolesta pieneen puistikkoon ja täällä omaa rauhaa on mainiosti!

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta sekä kylpyhuone, kodinhoitotilaa sekä sauna. Yläkerran master bedroomista on käynti myös tilavalle parvekkeelle. Koko asunnossa on säilytstilaa on mainiosti kaapistojen muodossa ja näiden lisäksi käytössä on oma ulkovarasto.

Tämä yhtiö kuuluu kaukolämpöön ja lämmityskulut sisältyvät jo hoitovastikkeeseen – ei siis pelkoa sähkön hintojen noususta! Lisäksi hoitovastikkeeseen sisältyy DNA-laajakaista.

Tämä ihastuttava koti vapautuu joustavasti ja voi olla juuri teidän! Tänä aikana emme nykyohjeistuksen myötä järjestä yleisesittelyitä, mutta tervetuloa terveenä tutustumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english.

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.