Paritalo · 299 000 €

Kaskelankuja 14 01200 Vantaa

73,0 m2, 3 huonetta

Uudenkarhea ja valoisa paritalon puolikas vapautumassa Vantaan Kaskelasta! Tässä asunnossa on kaikki kohdallaan; pohja on erittäin toimiva ja asumiskulut ovat hyvin edulliset. Yksi parhaimpia puolia on toimiva ja tilava kodinhoitohuone kylpyhuoneen yhteydessä. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä avaraa tilaa, josta on käynti isolle puistoon suuntautuvalle aurinkoiselle terassille. Toimivuutta arkeen tuo erillinen wc ja toinen wc-istuin löytyy kylpyhuoneesta. Yhtiövastike on vain 146,00 euroa kuukaudessa ja se sisältää lämmityksen ekologisella maalämmöllä tuotettuna. Asunnon yhteydessä on iso lämmin varasto ja pihassa on kahdelle autolle tilaa.

Talo rajoittuu puistoon, jonne pääsee vaikka koiran kanssa ulkoilemaan, naapureita ei ole juuri näkyvillä. Hiihtolatukin kulkee aivan vieressä, jos sattuu olemaan lunta. Tässä kodissa asut omassa rauhassa, mutta silti hyvien kulkuyhteyksien varrella, liikuitpa sitten julkisilla tai omalla autolla. Porttipuiston palvelut, IKEA ja Helsinki Outlet ovat noin kilometrin päässä.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Varaa henkilökohtainen esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.