Paritalo · 279 000 €

Kärppäpolku 7 01450 Vantaa

83 m2, 3 huonetta

Loistavalla pohjaratkaisulla varustettu lämminhenkinen koti odottaa uutta perhettä! Asunnossa on kolmen makuuhuoneen lisäksi noin 30 m2 kokoinen käyttöullakko, jonka yhteydessä on varastotilaa. Yläkerta soveltuu esimerkiksi työtilaksi tai leikki- ja leffahuoneeksi. Tässä kodissa on paljon muuntautumismahdollisuuksia. Keittiö on remontoitu hyvällä maulla ja säilytystilaa on mukavasti. Asunnossa on yhteensä kolme uloskäyntiä, yksi suoraan kodinhoitohuoneeseen. Olohuoneessa on varaava takka, joka tuo tunnelmaa ja lämmittää taloa talvipakkasilla, lisäksi myös ilmalämpöpumppu. Ilta-aurinko laskee reilun kokoisen takapihan puolelle.

Asunto sijaitsee suojaisalla paikalla rauhallisella alueella. Lasten on turvallista leikkiä ja kouluja sekä päiväkoteja on alueella useita. Steinerkoulu on radan toisella puolella kävelymatkan päässä, ulkoilumaastot ovat vertaansa vailla ja lähistölle on rakennettu hieno lasten leikkipaikka, johon tullaan pidemmänkin matkan päästä. Leppäkorven kouluun on noin 800m matka ja siellä pääsee opiskelemaan vuodesta 2021 alkaen 9. luokkaan asti. Kulkuyhteydet ovat hyvät, Korson asemalle kävelee vartissa, busseja kulkee radan molemmin puolin ja autolla ajaa lentokentälle reilu 10 minuuttia. Vieressä myös suosittu Leppäkorven maauimala. Taloyhtiöön kuuluu kolme asuntoa ja kulut ovat hyvin maltilliset koska suurempia remontteja ei ole tiedossa talon ikä huomioonottaen.

Vain yksityisesittelyjä. Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin paikan päälle! Varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 tai noora.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.