Kerrostalo · 127 500 €

Kannuskuja 7 01200 Vantaa

49 m2, 2 huonetta

Nyt tarjolla heti vapaa kaksio omalla tontilla sijaitsevasta, 1990 valmistuneesta taloyhtiöstä! Asunnossa on hyvä pohjaratkaisu: eteinen toimii aulana, missä on hyvin kaappi- ja säilytystilaa. Makuuhuone on tilava, mahduttaen leveämmänkin sängyn yöpöytineen. Tilavaan kylpyhuoneeseen mahtuu pyykinpesukone ja miksei pesutornikin niin halutessasi hyvin. Keittiö avautuu erillisen ruokatilan kautta suoraan olohuoneeseen. Tilan keskeltä on käynti omalle ilta-aurinkoon suuntautuvalle parvekkeelle, mikä on syvyyssuunnassa mainion kokoinen, mahduttaen tänne vaikkapa pöydän tuolien kera tai sohvaryhmän!

Hyvin hoidettu, velaton taloyhtiö, jolla merkittävät vuokratuotot (liki 30 000 euroa per vuosi). Hoitovastike vain 176,52 €/kk! Soveltuu mainiosti ensiasunnoksi tai sijoituskäyttöön! Kaiken kattavat palvelut lähialueella, niin kouluista kuin urheiluharrasteista lähtien!

Ota yhteyttä ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, tommi.nasiaho@redlkv.fi tai 050 468 2808. Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja pyydä maksuton arvio!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.