Omakotitalo · 469 000 €

Kalliorinne 15 04360 Tuusula

149,0 m2, 5 huonetta

Isolla vehreällä 2600m2 rinnetontilla upeasti remontoitu omakotitalo tarjolla! Talo on omassa rauhassa ja tarjoaa yksityisyyttä asukkailleen. Piha on tyylikkäästi laitettu ja takapihalta löytyy myös poreammen sekä nuotiopaikka. Mikäli kaipaat harraste- ja varastotilaa niin sitä on tarjolla reilusti! Autotalli, pieni varasto sekä iso ulkovarasto. Asunnossa on valoisa ja ja avara oleskelutila, josta on käynti takaterassille sekä saunaosastolle. Makuuhuoneita on neljä sekä lisäksi alakerrasta löytyy ns. mancave, joka sopii esim. harrastetilaksi tai muuhun oleskeluun. Keittiö on erikseen ja sen yhteydessä on tilava kodinhoitohuone. Asuntoa on remontoitu ja kunnostettu merkittävästi vuosien varrella, viimeisimpänä katto on uusittu kokonaan vuonna 2022.

Kohteeseen on tehty kuntotarkastus, pyydä raportti välittäjältä.

Tuusulan väylä kulkee vieressä, mutta melu ei kuitenkaan häiritse. Lentokentälle ja Jumbon palvelujen ääreen ajaa reilussa viidessä minuutissa. Ulkoilumaastot ovat vertaansa vailla! Metsää ja lenkkipolkuja löytyy ympäriltä lukemattomasti.

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kokonaisuuteen paikan päälle!

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Tiedustelut ja yhteydenotot: Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi tai Tomi Ruippo, LKV, p. 044 2962 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.