Rivitalo · 298 500 €

Kalamestarintie 2-4 04300 Tuusula

104,0 m2, 4 huonetta

Upealta paikalta Tuusulanjärven rannalta heti vapaa perhekoti tarjolla! Mainio sijainti, mistä näkymät järvelle ja rantaan – täällä voit rauhoittua ja nauttia olostasi!

Asunnon makuuhuoneet ovat reilun kokoiset ja säilytystilaa on hyvin ja alakerran isomman makuuhuoneen yhteydessä on erillinen vaatehuone. Lisäksi asunnon käytössä on n. 4m2 suuruinen kylmä ulkovarasto. Alakerrasta on käynti järven rantaan vievälle pihalle. Yläkerrassa on yksi makuuhuone sekä oleskelutila, josta on käynti parvekkeelle. Keittiön yhteydessä on ruokailutila, johon mahtuu isompikin ruokapöytä. Pienellä remontilla saat asunnosta unelmiesi kodin. Ilmalämpöpumppu pitää asumiskustannukset miellyttävällä tasolla.

Taloyhtiöllä on oma laituri ja jokaiselle asunnolle kuuluu oma venepaikka. Yhtiössä on suoritettu tarvittavia remontteja ja taloista on pidetty hyvää huolta, yhtiöllä on myös oma lasten leikkipaikka. Hyrylän keskustaan on noin 1,5 kilometrin matka, Paijalan kouluun kävelee kymmenessä minuutissa. Ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet ovat erinomaiset, Tuusulanjärven ympäristö on upea ja talvella pääset jäälle luistelemaan tai hiihtämään, kesäisin pyörä- ja lenkkeilyreitit ovat pääkaupunkiseudun parhaimmistoa. Hyrylästä löytyy erilaisia palloilu-, jää- ja urheiluhalleja, melkein vieressä on myös golfkenttä.

Olisiko tämä teidän tuleva kotinne? Ole nopea ja varaa oma esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot:
Tommi Näsiaho, p. 050 468 2808, tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.