Kerrostalo · 166 000 €

kaivokselantie 5 01610 Vantaa

30,0 m2, 1 huonetta

Nyt myynnissä virheetön, laadukas ja pohjaratkaisultaan taloyhtiön paras yksiö. Asunto on mahdollista jakaa kahteen eri tilaan esimerkiksi ruokailu ja makuutilaan.

Tämä asunto sijaitsee kuudennessa kerroksessa ja ikkunat ovat kahteen suuntaan. Etelään päin olevista ikkunoista voi ihailla ilta-aurinkoa parhaimmillaan. Asunnossa on paljon ikkunapintaa ja näkymät ovat esteettömät yhtiön sisäpihalle päin. Yksiöksi asunnosta löytyy poikkeusellisen paljon säilytystilaa.

Talon sijainnin vuoksi Hämeenlinnanväylän äänet ei kuulu asuntoon lainkaan.

Ulkoilumahdollisuuden ovat rajattomat. Silvolan ympäristö ja Vetokannaksen uimaranta sijaitsee kivenheiton päässä. Niiden takaa pääsee keskuspuistoon missä ulkoilumaastot eivät lopu kesken. Tenniskenttä ja ulkojäät ovat vieressä.

Myyrmannin palvelut ja juna-asema ovat lähellä. Helsinkiin pääsee linja-autolla parissakymmenessä minuutissa ja omalla autolla kuljettaessa pääväylät on lähellä mihin päin lähdetkin.

Tämän asunnon osalta yhtiölainaosuus (rakennuslaina) on maksettu pois. Tontti on alunperin ollut valinnainen vuokratontti, minkä taloyhtiö on lunastanut itselleen 2021. Taloyhtiön tontti on oma. Asunnon tonttilainaosuutta ei ole maksettu, sen voi halutessaan maksaa pois kokonaan tai pääomavastiketta (tonttilaina) maksamalla lyhentää kuukausittain.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Tiedustelut ja yhteydenotot: Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.