Kerrostalo · 297 000 €

Käärtipolku 1 00390 Helsinki

88,0 m2, 4 huonetta

Harvinainen ja ihana perheasunto tarjolla!

+ Linjasaneeraus ja putkiremontti tehty
+ Oma tontti
+ Hissitalo, esteetön kulku

Putkiremontti on vastikään valmistunut, kylpyhuone ja wc kiiltävät uutuuttaan (asunnossa ei ole asuttu remontin valmistumisen jälkeen)! Asunto sijaitsee toisessa kerroksessa ja tässä yhtiössä on – alueen normista poiketen – hissi sekä esteetön kulku! Tämä valoisa perheasunto sijaitsee päädyssä siten, että ikkunoita on kolmeen eri ilmansuuntaan. Lisäksi asunnosta löytyy kaksi parveketta, molemmin puolin taloa.

Asunnon pohjaratkaisu puolestaan on omiaan isommallekin perheelle tai miksei vaikkapa useammalle opiskelijallekin! Makuuhuoneet sijaitsevat hyvin pohjaratkaisu huomioituna ja jokaisesta huoneesta on avarat ikkunanäkymät ulos. Kaikissa huoneissa on myös omat säiltyyskaapistot joiden lisäksi eteisaulassa on hyvin säilytystilaa. Näiden lisäksi kellaritiloissa tämän asunnon käytössä on kaksi varastokomeroa. Asumisen arkea helpottaa myös kaksi wc:tä ja pesuallasta. Kylpyhuoneeseen on kalustejärjestelyin saatu hyvin tilaa esim. pesutornille ja suihkulle.

Taloyhtiö sijaitsee oivallisella paikalla: rauhallisen, päättyvän tien päässä, Konalan ala-asteen ja puiston läheisyydessä. Kauppakeskus Ristikon kattavat palvelut ovat vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä! Alueella myös hyvät bussiyhteydet ja liityntämahdollisuus Pitäjänmäen ja Malminkartanon junaseisakkeille.

Tämä yhtiö sijaitsee omalla tontillaan, hoitovastike on varsin maltillinen: 422,00 €/kk! Huoneiston putkiremontista aiheutunutta velkaosuutta lyhennetään 290,40 €/kk rahoitusvastikkeen muodossa. Tämä velkaosuus on maksettavissa pois kertasuorituksena. Asunto vapautuu ostajan käyttöön heti kaupanteossa.

Kiinnostuitko? Tervetuloa tutustumaan yleisesittelyyn tai ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Lisätiedot ja esittelykyselyt: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808, tommi.nasiaho@redlkv.fi. Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja kysy maksuton välitystarjous!

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.