Paritalo · 335 000 €

Jokitie 7 01800 Nurmijärvi

91,0 m2, 4 huonetta

Onko unelmiesi koti uutta vastaava, omalla tontilla sijaitseva moderni koti kaikilla nykyajan herkuilla ja päättyvän tien varrella, puistoon rajoittuen? Kappas! Saatoit juuri löytää etsimäsi!

Tämä talo tarjoaa uudelle omistajalleen kaikkea tätä – ja enemmänkin! Eteiseen astuttaessa edessäsi aukeaa tilava olohuone sekä avokeittiö. Keittiön kalustesuunnittelu on tehty järkevästi, mm. huuhtelupiste on heti astianpesukoneen vieressä, liesitaso on erillisessä saarekkeessa ja kaapistoista löytyy hyvin säilytystilaa.

Ensimmäisenä sisälle astuttuasi katseesi kiinnittyy kuitenkin melko varmasti korkeisiin ikkunoihin, joista on avaran vehreät näkymät omalle takapihalle sekä viereiseen metsäpuistoon. Trendikäs ja näyttävän tunnelmallinen kylpyhuone käsittää myös kodinhoitotilaa kaapistoineen ja laskutasoineen. Aamutoimia ja arkea helpottaa puolestaan kaksi wc:tä.

Makuuhuoneet on mainiosti sommiteltu: jokaisella on omaa rauhaa eivätkä makuuhuoneet sijaitse välittömästi toistensa vieri vieressä. Kahdessa makuuhuoneessa on säilytyskaapit, yhdessä oma vaatehuone. Toinen vaatehuone löytyy kätevästi heti eteisaulasta.

Asunnon käytössä on tämän lisäksi ulkovarasto sekä kaksi pistokepaikkaa, joista toinen sijaitsee heti asunnon edessä. Lähistöltä löytyy mainiot ulkoilumaastot ja Klaukkalan keskustan kaikki palvelut ovat reilun kilometrin etäisyydellä!

Tämä taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla ja hoitovastike on vain 109,80 kuussa! Lämmitysmuotona on poistoilmalämpöpumppu lämmön talteenotolla. Kaikissa tiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Uuden talon ihanuudet, remonttihuolettomuus ja erittäin huokeat ylläpitokulut tekevät tästä lyömättömän yhdistelmän – mutta vain yhdelle onnekkaalle Ostajalle!

Tämä unelmien koti vapautuu joustavasti ja voi olla juuri teidän! Siispä tervetuloa tutustumaan yleisesittelyyn tai ole nopea ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.