Omakotitalo · 639 000 €

Jätintie 1 A 04320 Tuusula

161,0 m2, 5 huonetta

Tuusulan komein arkkitehdin suunnittelema kivitalo valtavalla pihalla nyt tarjolla! Tässä upeassa kodissa on kaikki kohdallaan ja yksityiskohtia on mietitty tarkkaan. Katseenvangitsijana on kahden kerroksen korkuiset valtavat ikkunat olohuoneessa, josta aukeaa näkymä vehreälle pihalle. Sisustus ja varustelu on moderni ja tyylikäs, asunnossa on tilaa hengittää. Käytännöllisestä kodinhoitohuoneesta on käynti autokatokseen sekä isolle lasitetulle terassille. Saunaosasto on ylellinen ja erillisiä wc:itä suihkuineen löytyy talosta useita, joka tuo käytännöllisyyttä isommankin perheen tarpeisiin. Yläkerrassa on jokaisen naisen unelma: iso walk-in closet ja yläkerran aulasta on mahdollista tehdä neljäs makuuhuone.

Takapihan isolla terassilla voit järjestää vaikka perhejuhlia, takapihalla saat nauttia yksityisyydestä ja tontti rajoittuu puistoon. Nurmikon leikkaus hoituu kätevästi robottileikkurilla. Talon yhteydessä on iso autotalli ja lämmin varasto sekä kahden auton autokatos. Pihalle on mahdollisuus rakentaa pihasauna, pohjat, viemärit sekä vesiputket on tehty valmiiksi, rakennusoikeutta on jäljellä 92m2.

Hyrylän ja Riihikallion palvelut ovat aivan vieressä, Jumboon ja lentokentälle ajaa kymmenessä minuutissa, päiväkoteja ja kouluja on alueella useita.

Talo on juuri kuntotarkastettu, raportin saa välittäjältä.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Varaa oma esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi tai Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.