Erillistalo · 297 000 €

Immolantie 55 00780 Helsinki

73,0 m2, 3 huonetta

Näyttävä yksitasoinen erillistalokokonaisuus vapautumassa joustavasti uuden omistajan käyttöön! Tilasommittelultaan mainiosti hyödynnetty pohjaratkaisu saa asunnon tuntumaan huomattavasti neliöitään isommalta. Olohuone yhdistyy mutkattomasti ruokailutilaan ja keittiöön. Samaten olohuoneesta on käynti länteen suuntautuvalle takapihalle, jonne on rakennettu tilava terassi.

Makuuhuoneet ovat tilavat sekä kumpaisessakin on kosolti säilytystilaa. Lisäksi eteisessä on iso kaapisto ja käynti käyttöullakolle, jonne voi halutessaan säilöä vähän harvemmin tarvitsemaansa irtainta. Ulkovarasto on puolestaan heti ulko-oven vieressä ja täältä löytyy vielä n. 7m2 tilaa säilytykseen, mihin voi laittaa useammatkin lainelaudat, golfbägit tai talvirenkaat ja fillarit.

Sisällä aamutoimet helpottuvat kun tilajako on tehty käytännölliseksi eriyttämällä wc omaksi tilakseen. Kylpyhuoneessa on hyvin tilaa ja käynti kotia lämmittävään sydämeen nimeltä sauna.

Tämä taloyhtiö sijaitsee omalla tontillaan ja lämmitys toteutuu suorasähköllä. Lumitöitä pääsee talvisaikaan hitusen tekemään itse, mutta siitä aiheutuva hyötyliikunta kertaantuu lisäksi erittäin huokean vastikkeen muodossa. Itse hoitovastike on nimittäin vain 1,04 €/m2 eli 76 €/kk!

Kiinnostuitko? Tervetuloa yleisesittelyyn tutustumaan tarkemmin tai ole nopea ja ota yhteyttä välittäjään ja varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi! Myyntiä hoitaa Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai tommi.nasiaho@redlkv.fi. Service also in english.

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.