Rivitalo · 299 700 €

Honkavaarantie 5 02710 Espoo

98,0 m2, 5 huonetta

Nyt tarjolla tilava ja valoisa rivitaloyhtiön helmi, Viherlaakson paraatipaikalla. Tätä päätyasuntoa on remontoitu pieteetillä, tehden tästä kauniin olosijan uudelle asukkaalle! Kunnostuslistalla ovat olleet niin sisäpinnat keittiötä myöten kuin myös ulkosalla sijaitsevat ylä- ja alaterassipihat lisäksi yhtiössä on putkiremontti jo tehty!

Yläkerrassa avara keittiö, josta löytyy kotikokkien riemuksi myös hyvin laskutilaa. Keittiö avautuu valoisaan olohuoneeseen, jonne mahtuu isokin ruokapöytä. Yläkerrassa on lisäksi yksi makuuhuone, sekä erillinen wc sekä käynti tilavalle, koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle! Tästä kahteen tasoon toteutetusta kodista löytyy myös mainiosti säilytystilaa ja -harrastetilaa vaativammallekin asujalle. Alakerran pohjaratkaisu puolestaan on tarpeittenne mukaan muunneltavissa, ja tästä isosta oleskelutilasta on mahdollista väliseinin rajata esimerkiksi alkuperäisen pohjakuvan mukainen kolmen makuuhuoneen tila.

Alakerrasta on käynti myös rajatulle länteen suuntautuvalle takapihalle. Täällä on hyvä grillata ja nauttia auringon lämmittävistä säteistä! Takapihasta on pidetty huolta ja vehreät istutukset suihkulähteineen tulevat riemastuttamaan myös uutta omistajaa! Takapihalta on kauniin vehreät näkymät Lippajärven suuntaan. Itse taloyhtiö kuuluu kaukolämpöön, lämmitys kuuluu siis jo vastikkeeseen! Yhtiö sijaitsee omalla tontilla.

Mahdollisuus ostaa 1-2 autotallia (12 500,00 €/kpl) asuntokaupan yhteydessä. Autotallit ovat 18 m2 kokoisia, joista vastike on puolet hoitovastikkeen suuruudesta.

Kiinnostuitko? Tervetuloa tutustumaan varaamalla oma henkilökohtainen esittelyaikasi suoraan välittäjältä! Lisätiedot ja esittelykyselyt: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808, tommi.nasiaho@redlkv.fi. Onko oma asuntosi myymättä? Ota yhteyttä ja kysy maksuton välitystarjous!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.