Rivitalo · 258 000 €

Honkavaarantie 3 02710 Espoo

79,0 m2, 3 huonetta

Nyt vapautumassa kaunis, yksitasoinen koti Viherlaaksosta! Sijainnillisesti rauhallisen kadun varressa, mainiolla paikalla hyväkuntoinen koti etsii uutta asuttajaa.

Pohjaratkaisu on loistava yhdistelmä tilasuunnittelua ja käytännöllisyyttä! Mm. kaksi sisäänkäyntiä (etu- ja takapihalle), olohuoneen yhteyteen avautuva keittiö, toisistaan erilleen sijoitetut makuuhuoneet, erillinen wc joiden lisäksi tilava kylpyhuone ja oma sauna. Lisäksi toisen makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, jonka lisäksi säilytystilaa löytyy lisää ulkovarastosta. Ja piha! Mitä mukavimmat etu- ja takapihat kuuluvat kauppaan! Takapihalla voit nauttia niin aamupäivä- kuin ilta-auringostakin omassa rauhassa!

Keittiö on remontoitu 2019 alkuvuodesta. Keittiön yhteydessä ruokailutila, mikä yhdistyy saumattomasti olohuoneeseen. Asunnon kylpyhuone on myös remontoitu 2019. Kylpyhuoneen perältä on käynti saunaan, missä lämmin sävymaailma on omiaan tekemään tästä oman kodin hengenluojan! Kylpyhuoneesta löytyy myös asennettuna sähkökäyttöinen lattialämmitys.

Julkiset kulkuyhteydet ovat hyvät, ja lähin pysäkki sijaitsee heti muutaman sadan metrin päässä ulko-ovelta, mutta autoilijaakaan ei ole unohdettu: Asunnolle kuuluu yksi sähköpistokepaikka, mikä sijaitsee heti kätevästi ulko-oven edustalla. Lisäksi lähialueella erinomaiset ulkoilumaastot, koulut ja päiväkodit sekä kattavat palvelut niin Viherlaaksossa, Lähderannassa ja Leppävaarassa.

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla ja lämmitysmuoto on suorasähkö, ts. et maksa turhista vuokravastikkeista ja lämmityskulut ovat erittäin maltilliset!

Löysitkö juuri uuden kotisi? Tervetuloa esittelyyn tutustumaan tai ota yhteyttä välittäjään ja sovi oma esittelyaikasi! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-posti: tommi.nasiaho@redlkv.fi Onko oma asuntosi myymättä? Kysy maksuton välitystarjous juuri teidän kodillesi räätälöitynä!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.