Paritalo · 412 000 €

Hiilipolku 3 01480 Vantaa

121,0 m2, 4 huonetta

Upea yksitasoinen ja valoisa paritalohuoneisto päättyvän tien päästä etsii uutta omistajaa! Tässä kodissa on tilaa hengittää, oleskelutila ja keittiö ovat yhtä suurta harjakorkeuteen ulottuvaa avaraa tilaa. Valoa tulvii sisään isoista ikkunoista ja olohuoneesta on käynti etelään suuntautuvalle suojaisalle pihalle. Kolme makuuhuonetta on sijoitettu eri puolille asuntoa, säilytystilaa on mukavasti ja käytännöllisyyttä tuo lisää erillinen vaatehuone. Toimiva kodinhoitohuone on iso plussa! Asunnolle kuuluu kaksi pistokkeellista autokatospaikkaa ja samassa yhteydessä on kylmä varasto. Remonttihuolia ei ole, pinnat ovat hyvässä kunnossa ja taloa on huollettu säännöllisesti.

Asumiskustannukset ovat erittäin edulliset! Virallista vastiketta ei kerätä vaan laskut maksetaan naapurin kanssa puoliksi, laskennallisesti kuukausittaiset kulut ovat alle 100 euroa ja sen lisäksi tulee sähkö noin 130 euroa keskimäärin kuukaudessa.

Metsolan alue on hyvin rauhallista ja turvallista, luonto on lähellä. Päiväkoteja on ihan vieressä useita, Mikkolan kouluun kävelee viidessä minuutissa, Korson palvelut ja asema ovat noin 1,5 kilometrin päässä. Ulkoilumaastot ja liikuntamahdollisuudet ovat erinomaiset! Ympäristössä on useita puistoja ja pururatoja, Vantaa on panostanut paljon esim. hiihtolatuverkostoon. Lentokentälle ja Jumboon ajaa vartissa, Helsinkiin alle puolessa tunnissa. Vierestä kulkee linja-auto mm. Helsinkiin ja Tikkurilaan, Korson asemalta junalla puoli tuntia Helsingin keskustaan.

VAIN YKSITYISESITTELYJÄ! Varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi. Tiedustelut ja yhteydenotot: Noora Ruippo, LKV, p. 040 962 6659 ja noora.ruippo@redlkv.fi tai Tomi Ruippo, LKV, p. 044 296 2029 ja tomi.ruippo@redlkv.fi

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.