Kerrostalo · 219 000 €

Haapaniemenkatu 16 00530 Helsinki

45,0 m2, 2 huonetta

TÄSTÄ PUKINKONTTIIN VUODEN PARAS JOULULAHJA! Välittäjä vastailee kysymyksiinne joulun aikana myös! Tämä ihastuttava merihakalainen koti etsii nimittäin uutta omistajaa ja tässäpä oiva mahdollisuus – etsitpä sitten asuntoa sijoitusmielessä tai omaan käyttöösi! Tämä OMALLA TONTILLA merenrantaan rakennettu taloyhtiö sijaitsee Merihaan kulmauksessa, mihin Kruunusilta-hankkeen valmistumisen myötä tulee oma raitiovaunulinja sekä siltayhteys Kalasatamaan. Helsingin keskustaan jää tulevaisuudessa matkaa vain 4 raitiovaunupysäkinväliä.

Tämä C-talossa sijaitseva kolmannen kerroksen koti tarjoaa tehokkaan pohjaratkaisun, jossa asuinneliöt on hyvin hyödynnetty. Avara pohja toivottaa tervetulleeksi eteisaulaan, josta asunnon pohjaratkaisu aukeaa selkeästi. Olohuoneesta on käynti koko huoneiston levyiselle länsiparvekkeelle, josta on näkymät yhtiön sisäpihalle. Keittiössä on laskutilaa hyvin vaativammankin kokkaajan tarpeisiin. Astianpesukone sijaitsee oikeaoppisesti huuhtelupisteen vieressä ja kaappitilaa on kahdella seinustalla. Vaatesäilytystilaa on puolestaan hyvin makuuhuoneen kaapistoissa sekä erillisessä vaatehuoneessa.

Yhtiössä on käynnistymässä perinteisen putkiremontin toteutussuunnittelu, tarkempi hankkeen aikataulu on vielä avoinna.

Merihaassa on mainiot palvelut sekä kulkuyhteydet. Heti kulman takana sijaitsee lähiruokakauppa sekä kuntosali, myös Merihaan Pallohalli on välittömässä läheisyydessä. Hakaniemen tori ja kauppahalli sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Ulkoliikkujalle Merhaasta on kulkumahdollisuuksia esim. Mustikkamaalle ja Tervasaareen ja kulkuyhteydet ovat laajat: metro, bussit ja raitiovaunuyhteydet kaikki lyhyen kävelymatkan päässä.

Taloyhtiön ylimmässä kerroksessa sijaitsee saunaosasto upeine maisemineen (kurkkaa viimeinen kuva!) Tämän lisäksi taloyhtiössä on mm. pesutupa ja kuivaushuone, kuntosali, kerho- ja askarteluhuone, urheiluvälinevarasto sekä huoneistokohtainen varastotila ja kylmävarasto. Autoille on oma parkkihalli alakannen alapuolelle minne on esteetön kulku, kuten myös itse asuntoonkin. Ja huomasithan; VESIMAKSUT SISÄLTYVÄT hoitovastikkeeseen!

Tervetuloa esittelyyn sopimalla oma esittelyaikasi! Myyntiä hoitaa: Tommi Näsiaho, LKV, LVV, KiAT, p. 050 468 2808 tai s-posti: tommi.nasiaho@redlkv.fi Onko oma asuntosi myymättä? Kysy maksuton välitystarjous juuri teidän kodillenne räätälöitynä!

Inqueries and service also in english: mob. +358 50 468 2808, or tommi.nasiaho@redlkv.fi

Service also in english!

Kohde kartalla

Ota yhteyttä

Viestisi välitetään suoraan kiinteistönvälittäjälle.